AKTUELNO

Tvrde da su rešili sve!

Miljana Kulić je iznenadila sve kada je priznala da je oprostila Nenadu Macanoviću Bebici sve laži i da se samo igrala sa Lazarom Čolićem Zolom. Polemika se nastavila u emisiji "Gledanje snimaka".

Miljana, šta je sa jezivom pričom o Bebici koju si pričala? - pitala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve što sam iznela je istina, osim što sam pomešala članove porodice. I slep vidi da me Nenad voli - odgovorila je Miljana.
Sve ovo što ga opravda je jer sam joj rekao da nećemo ući u odnos ovde, rekao sam joj da za napolju ne mogu da garantuje. Više puta me je pitala da se pomirimo - dodao je Zola.
Ja ne želim nikakav kontakt sa njim, Nenadu sam se zaklela da neću pričati sa Zolom, isto tako sam rekla Nenadu da može da me izgubi ako se ne bude ponašao kao muškarac, da ide da ga teši Zola... - rekla je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Nenade, odakle ova Miljanina promena? - pitala je Ivana.
Kao što sam rekao, Miljana nije ovakva kakva je u rijalitiju. Ja sam čovek građevinac, ovde sam kao da sam pao s Marsa. Trpim pritisak ovde, dešavanja, gledam kako me je Miljana testirala, nisam mogao da trpim pritisak. I dalje verujem u ono što je Miljana pričala, rešili smo sve, mislim da je kraj testiranja i provociranja - rekao je Bebica.
Stvarno me oduševljava ovaj njegov stav, treba ovako da se ponaša. Ne treba da ima netrpeljivosti između njega i mene. Drago mi je da je odlučila da provede vreme sa njim, drago mi je da je svestan da ona nema emocija prema meni, Ona kaže da se sprdala sa mnom, a i Bebica je na neki način to radio. A igrica je tek počela, oni su je započeli, ja imam pravo da je nastavim - dodao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.