AKTUELNO

Nisu rešili sve probleme!

U radio Amneziji novi gost je bila i MC Aleks, kako bi ispričala svoju stranu priče o sukobu od sinoć. Ispričala je detalje o svađi sa Saletom Luksem i stala na stranu Nevene Savić.

Foto: TV Pink Printscreen

Jasno je kako se on ponaša kad popije, ja čak i verujem da se on ničega i ne seća. Navodno se šalio sa Nevenom, koja je mnogo dobra sa svima i meni je to teško palo. Ona to teško podnosi i zaštitila sam je. Sinoć sam mu skrenula pažnju, ja sam sa njom dobra i non stop provodimo vreme zajedno. Kakva god da je, dobar je čovek i ne mogu da slušam to ponižavanje. Ja sam joj sinoć stala u zaštitu, gde je i mnene počeo da vređa. Ona je i prema njemu bila dobra, to je krenulo kada je ona ušla u priču sa Zolom. Kada smo se sukobili, polio me je pivom jer sam stala na njenu stranu. Nastalo je vređanje i haos, uzvratila sam mu polivanjem, ali on voli da smrdi na pivo. Ne želim da me pogleda i ne želim da mi se obrati ikada - rekla je Aleks.
Smrdi tebi pi*ka, pa ja to ne komentarišem - upao je Luks.
A ti znaš da li meni smrdi pi*ka? Naravno da voliš da smrdiš, stalno se polivaš pivom to kod tebe nije ništa novo. Rekla sam da mi se ne obraćaš, nemam ništa sa tobom - odbrusila je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.