AKTUELNO

Nisu prevazišli razmirice!

Novinar portala Pink. rs, Darko Tanasijević zamolio je Dalilu Dragojević i Filipa Cara da ustanu kako bi porazgovarao sa njima.

Foto: TV Pink Printscreen

Imaš li nekada potrebu da je odbraniš kada je napadaju, kao Tara malo pre. Ipak sve što je uradila, uradila je sa tobom? Ljudski onako, ne iz ljubavi - pitao je Tanasijević.
Mnogi znaju da ja nemam problem da kažem šta mislim, ali ovoga puta nisam imao potrebu. Tara je govorila svoje mišljenje, a onda je navedena da uđe u svađu, to je njihova stvar, na njima je sve, ne bih se mešao - odgovorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si očekivala da će ipak stati u tvoju zaštitu? - pitao je Darko.
Meni njegova odbrana nije potrebna. Sve ja mogu sama - odgovorila je Dalila.
Ti si se je*ala, sama si sve radila i sama snosi posledice. Ja sam sama snosila posledice za svoje s*anja, sada i ti sada sve radi sama - zaurlala je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

Malo mi je mučno, kada sve ovo čujem. Ispada kao da je rat, sve kao žene nešto jadne. Sve se vidi po mojim ožiljcima, Markovim ... Ostajemo unalaženi za praznike... Da se razumemo, ovde žene biju kao Sveti Ilija, ponašaju se kao zveri... Mislim i da Dalila patetiše. Ja sam prvi taj koji nikada prvi neće uvrediti ili opsovati, neću dirati nikoga ko me ne dira prvi... Ako je znala da ovo sve sa Dejanom može da se desi, onda nije smela da mu prilazi opet. Svi smo svesni svojim postupaka. Sinoć da me je slušala ne bi ušli u svađu. Moram reći, kada sam raskinuo sa Sandrom Čaprić, video sam sve najlepše od nje i jako mi je krivo što nju nisam zavoleo i ostao sa njom, jer je devojka normala. A od kad sam se rastavio sa Dalilom, video sam samo najgore uvrede, psovke i naravno da ne žalim za tim odnosom - nastavio je Car.
Hoće li ovaj čovek prestati sa ovim s*anjima - pobunila se Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ga je to sinoć toliko iznerviralo, da ste ušli u novu svađu? - pitao je Darko Dalilu.
Rekao je da je osetio da sam igrala igru sa njim, pa me je zato ostavio. Jasno je da su kompleksi u pitanju, čim on meni spominje moj ples na Božić - govorila je Dalila.
Sad ispada da sam ja ljubomoran, a ja sam samo dao primer - pravdao se Filip.
On uvek koristi priliku da objasni Dejanu kakva sam ja. Ne mogu ja ovako da govorim. To je indirektno prebacivanje lopte. Isto kao kada je Dejan pričao njemu da bi mi napravio problem, a ja sam uvek negde u sredini. Ne želim više to da trpim, zato je sve eskaliralo. Mislim da je sinoć rečeno sve što je trebalo još davnih dana - dodala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma najgora sam i neka sam, boli me uvo. Kome ja da se pravdam ovde više? Ovde blud i nemoral a pričaju meni nešto - vikala je Dalila.
Alo devojko, pune su ti ruke ožiljaka, kome ti možeš da pričaš o životu i psihi sa takvim ponašanjem i rukama - prekinuo je Car.
Evo kako se on ponaša, za kime ja da žalim? Za kim? Šta god da kažem, bilo bi stvarno suvišno. Neka bude da sam najgora, tako je i od Maje napravio najgoru - nastavila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Zar ne misliš da je malo glupo da Dalili sada kažeš da je degradirala instituciju braka, a to je uradila zbog tebe? - pitao je Darko.
Mogu, jer sam i ja tada govorio da ne treba to da radi. Molio sam je da ne preti, da ga ne udara nogama, da ne uzima kuće kartice i telefone. Kada sam je molio nju ništa nije zanimalo, pos*ala se po svemu - vikao je Filip.
Mene je sramota da stojim pored tebe. - rekla je Dalila i otišla.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga