AKTUELNO

Novi sukobi!

Nikola Grujić je bio sledeći gost u radio emisiji Amnezija.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je istina da osim kocke uživaš i u opojnim drogama? - pitao je Ša.
Nikada u životu - rekao je Gruja.
A deluje malo tako, na prvi pogled - dodao je Car.
Svako ima prava da to pomisli, ali to nije istina. Kockao jesam ranije i pravio s*anja ali to više nije slučaj. Ljudi mnogo nagađaju i neka to rade, neću da objašnjavam ništa, neka lupetaju gluposti - rekao je pevač.
Zašto ne objasniš to sa papirima? Ispada da te žena i deca ne zanimaju - dodao je Car.
To nije istina, zanimaju me, ali ne želim nikome da se pravdam, ne zanima me. Što se tiče kocke, dokazao sam da nisam kockar, jer ako sam jednom ili dva puta odigrao za sve ovo vreme - nastavio je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakav je tvoj odnos sa Mimom? - pitao je Car.
Samo još da kažem nešto vezano za ženu, taj njen problem sa želucem datira mnogo pre mene i to što je smršala nije zbog mene...
Misliš li da te Mima voli - pitao je reper.
Mislim da me voli, ali to nije pokazala zato i imate prava da govorite to. Očigledno i ja nju volim čim sam se opet vratio u to. Mi smo kao ti i Dalila kad ste se pomirli drugi put - dodao je pevač.
Treba da te vređaju jer si smrad i ološ, nemoj da nastavim da iznosim informacije - uletela je Mina.
Sve si ovo zaslužio - dodala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Da sam mu ja žena, on nikada ne bi video ženu. To što on neće da priča o papirima, to je smešno jer mi svi znamo da to ima veze sa starateljstvom. Mima nije normalna, posle svega normalno i lagano sedi i jede sa njim. Kolika moraš da budeš spodoba, drolja i kalaštura da ne misliš šta da deca napolju gledaju. Znam da ovo ne radi iz ljubavi! Očima ne može da ga vidi, ona je samo sa njim zbog priče. Ona voli drugog čoveka! Meni je plakala ispod jastuka i rekla da je niko ne zanima sem njega. On se možda i zaljubio pa ne vidi jasno ali nije budala tolika - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.