AKTUELNO

Novi sukobi.

U toku je Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem, voditelj se vratio u Belu kuću nakon reklama i dao reč Jovani Tomić Matoroj.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja je na drugom mestu za najlicemerniju osobu, Jovana kako to komentarišeš? - pitao je voditelj.
Čim si to rekao sinuo mi je razgovor od sinoć. Filip Car je najboljim rečima opisao zašto je Maja licemerna - odgovorila je Matora.
Zato sam ja rekao da je Janjuš u pravu malo pre. Kad neko govori istinu ja odmah kažem - prekinuo je Car.
Car oseća nešto i muči ga. Rekao je da je očima pokazivala da želi se*s sa njim dok je bila sa Čorbom, tačnije znao je i šta je radila sa Janjušem iza leđa - nastavila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Znam ja njene sve fore, jer sam se drugo družio sa njom, ali dok je bila sa Čorbom, ide pesma a ona se smeje i prolazi pored Janjuša - dodao je Filip.
Sada joj više verujem nego kada je bila sa Janjušem, možda zato što sam ja ovakav sad kakav jesam, možda zato što sam se promenio - govorio je Car.
Ja ti garantujem, da ćeš jedan doći i reći da nisi u pravu, bićeš svestan u šta si ušao - dobacio je Janjuš.
Zašto ti sada remetiš naš odnos? Ti si ljubomoran! - brecnula se Maja.
Nisam ljubomoran, imam prava da ga pitam - rekao je košarkaš.

Foto: TV Pink Printscreen

Umeš nekada da ispadneš licemeran. Nekada je vidim sitnice koje radi Maja, ali moram priznati da Janjuš radi to mnogo više - naveo je Car.
Ako sam ja urok ovih svađa, kako li je napolju? - pitao je košarkaš.
Ja sam rekao da je naš odnos bio mnogo bolji napolju, ali kada je bila frka, bila je gora nego ovde. Bilo je hajde da kažem 4 frke, a bili smo mesec dana nerazdvojni. Uvek sam realan, Dalila i Janjuš mnogo više rade sve nego Maja i ja kad nam se omakne - odgovorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Care, ti si ulazio njoj u izolaciju, a ne ona tebi - dodao je voditelj.
Šta ćeš ti kod nje u izolaciji? - brecnula se Marinkovićeva.
Išao sam po vlažne maramice i po još nešto, ne zbog nje - odgovorio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne zanimaš me, odvratan si mi! Prošla su ta vremena, to što bi ti voleo da si poželjan, pa da ti to govoriš Maji, to je drugo, ti si završio sa mnom! - govorila je Dalila.
Dalila mene ne zanima, da se ona meni pokazala posle svega, možda bi mogla da mi bude prijatelj - govorio je Filip.
Ko da ti se pokaže smeće jedno, znaš l šta si uradio gade odvratni! - vikala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao sam kod Darka, da mi je bio bolji odnos, ali mi je sa Majom draži odnos, da je više volim... Ne možemo da poredimo sad sve jer je bila žena udata, ali što se tiče nekih scena jeste bio bolji. Znam da Maja nekada tako provocira, da ne radi to kao neka ku*vetina, nego prosto ima to u sebi da se tako ponaša, ali ne iz zle namere. Znam da će vremenom da se pokaže da nema potrebe da ne verujemo jedno drugom... Počeo sam da se menjam, više i ne skačem na sve. Pokušavam da bolje balansiram, da plivam, da udem bolji Maji. Ovo je jedini odnos gde ja mozgam i gde želim da budem 110% ispravan, a ona neka ude kakva hoće. Trudim se da se ne takmičim... - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu ja da poredim odnose, jer je sa svakom osobom drugačije. Mislim da nisam licemerna, mislim da sam previše iskrena ali na svoju štetu. Ne mislim da su Janjuševe reči neiskrene, ali mislim da je ta dobra namerna zakasnila. Što se tiče odnosa sa Čorbom, ne bih ja bila sa njim da je odnos sa Janjušem bio dobar - rekla je Maja.
Meni ovo vređa inteligenciju, moram da kažem. Nemoj da me spomninješ jer će onda ispasti da se mešam u vaš odnos. Ne dam na sebe za ono što nisi u pravu. Nemoj da spomenem sve redom, pa da ispadne da hoću da vas svađam. Nemoj molim te. Iz iskustva znam da ćeš za neko vreme doći i reći da sam za sve u pravu, nemojte - prekinuo je Janjuš.
Mene da nešto zanima ja bih radila i komentarisala, znate i sami, a ovo me je interesuje - izjavila je Marinkovićeva.
Ako te ne zanimam kako onda buljiš non stop - dobacio je košarkaš.

Foto: TV Pink Printscreen

Kod nas nema inata, mi smo ludi, pretemperamentni da bi radili nešto što ne želimo. Mi kad nešto zacrtamo to je tako, takvi smo - rekao je Filip.
Teško će on izdržati tvoj režim sedam meseci. Da ideš za njim u pušionicu, da visiš sa plafona - govorio je Janjuš.
Neka, pusti ti to, to je naša stvar. Naš odnos je takav kakav je - brecnula se Marinkovićeva.
Neka, pustite vi nas, nema potrebe neko meša, da nas razdvaja. To je naš odnos i videćemo šta i kako - dobacio je Car.
I napolju je bilo problema, nije bila Dalila, ali bile su druge stvari. Ako je nama lepo ne vidm šta koga briga kako se ponašamo i šta radimo - navela je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga