AKTUELNO

Ne može više da ćuti!

Radio emisija Amnezija sa Nenadom Aleksićem Ša i Filipom Carem je u toku. Sledeći gost u programu bio je Fran Pujas.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo u blagom šoku. Da li si očekivao da će doći do ovoga? - pitao je Ša.
Kada je bio ulazak, sve je tad već bilo jasno. Bilo je sumnjivo. Čovek stalno ćuti. Milan ga je u Pretresu nedelje izvrteo i shvatili smno da je ozbiljan prevarant. Prvo, svako, pa i sa posebnim potrebama, bi shvatio da je sve korist! Čovek ozbiljno laže, ne plaća deci alimentaciju, nije dobar sa svojima, firmu drži njegov tata, sačuvaj Bože! Kakva je to ljubav kada vidiš da neko tvoj voli drugu osobu? To bi svakoga normalnog izjedalo! Lomi stakla otvorenim dlanovima da se ne bi povredio, stvarno, iskreno mislim da je opasan folirant! Samo me zanima zašto to radi... Ne verujem ni da Miljanini roditelji to podržavaju. Ne znam ni ko bi voleo da bude u ovakvoj medijskoj pažnji. On ili je ozbiljno lud ili je ozbiljan folirant - govorio je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao bih nešto o Mimas i Grujas. Više se zezam na tu temu, ali njih dvoje su defektne ličnosti. Ona ni sama ne zna šta radi, a Gruja je tek posebna priča. U subotu je takve bajke pričao, ne znam kako misli da može da zamaže oči narodu. On je takav ološ, prodaje priče da se kaje a sada nakon dva dana se vodi sa Mimom za ruku. Mene neko je*e u mozak! Čuli smo da mu žena kod kuće plače, plaća kredite, a šta on radi? Došao je ovde i smuvao se sa Mimas, njega toliko boli ku*ac, bolje da ne izlazi nikada odavde nego da ostane da čisti kad sve ovo prođe, možda uzme neki honorar. Eto, videli smo kako si ti prošao, samo retardiran čovek može da kaže da je svaka reklama dobra reklama - pričao je Pujas.

Foto: TV Pink Printscreen

Marijana i Marko isto skandal. Čoveka boli ku*ac, a ona i nakon batina nastavlja da se druži sa njom. Ne znam ko je ovde normalan. Viktorija je sama priznala da joj treba osihijatar, nije ona dobro. Možda se pogubila ili stvarno nije normalna, vreme će pokazati. Matora koja danas plače a sama je pristala na druženje sa njom samo da bi joj bila u blizini. Ona će biti u ku*cu zbog nje jer ne može da odvoji emocije od prijateljstva. Dalila i ti ste se smirili u poslednje vreme, ali iskreno mislim da od toga napolju nema ništa - nastavio je Fran.
Ja bih samo nešto kratko rekla, meni ovo nije rijaliti meni je ovo život. Nešto drugo je u pitanju, proći će me to, ovo sada nema veze sa Aleks nego moje nešto privatno. Pozdravila bih svoju porodicu - rekla je Matora i izašla.

Foto: TV Pink Printscreen

Imamo jedno pitanje vezano za Anu Jovanović. Da li ćete nakon rijalitija biti u tajnoj vezi? - govorio je reper.
Ma kakvi bre, mene to ništa ne zanima. Ja ovde skoro većinu ne mogu očima da gledam, kada izađem nikome se neću javiti, možda pojedincima. Ništa me to ne zanima, boli me briga. Muka mi je od svih ovde. Vidite kakvi su ljudi ovde, prošle godine je bilo sve normalnije - iskren je bio Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.