AKTUELNO

Ne može više da ćuti!

Dalila i Car su nastavili da razgovaraju o njihovom problemu koji imaju, kako bi shvatili da li su jedno za drugo:

Ja sam sve istrpela zbog tebe, a osetila sam kako te gubi, nije mi bilo lako. Sve sam osetila, sve tvoje ogrebotine, mučenje. Osetila sam tvoj se*s sa Majom pored mene, ja nisam htela da te ometam,ne znaš kako mi je bilo. Da ne pominjem kad mi je počela depresija, a onda mi je Dejan prišao i rekao da podignem glavu i kako sam ja njegova, meni je to značilo jer znam da me voli. Desilo se mnogo toga i meni i njemu, svesni smo da ni o ni ja nismo preboleli neke stvari. Ja ne znam šta mi je, imam košmare, dešavaju mi se užasne stvari, da ne pominjem se*s i pogled mog oca, jer ja to nikada nisam imala u rijalitiju. Nije mi svejedno, ne znate kako se ja osećam. Spava mi se, vukla bih se u bademantilu, nije mi do ljudi - rekla je Dalila.
Ali meni nije jasno, on nije normalna, to njegovo ponašanje - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije ni njemu lako, on je gledao klipove, nije mi bilo lako, njegovo skakanje u bazen, njegovo ponašanje, isto mi je bilo kada sam gledala tebe sa Majom izgrebanog.Ne znate vi kako sam se ja osećala - rekla je Dalila.
Ti bre i sada pucaš zbog mene, ti si se zaljbula, a ja sam i dalje veliki problem u glavi, ja sam toga svestan - govorio je Car.
Ti si meni problem jer se desilo to sa tobom - dodala je Dalila.
Ja ću ti reći kako jeste, a ti me slaži, tebi sam ja problem iz drugih stvari - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Filipe ja nisam zaljubljena, mene boli na koji sam način ostavljena. ti si mene isekao totalno - dodala je Dalila.
Ti mene više ne voliš - upitao je Car.
Ne volim te, ne vidim sebe pored tebe, a Dejana volim, on se trudio oko mene. Volim ga - dodala je Dalila.
Ja mislim da ti njega ne voliš kao muškarca, a kažeš da si sa mnom završila u svojoj glavi. Ali ako ne voliš Dejana kao muškarca, nemoj da osećaš ljubomoru, ti moraš sebe da središ - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku. 

Autor: N.B.