AKTUELNO

Nije štedela reči!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a voditeljka Ivana Šopić je naredno pitanje pročitala Mateji Matijeviću.

Zašto ne kažeš Anđeli ono što pričaš Matoroj, već glumiš da si leden, a nisi, normalno - glasilo je pitanje.
Mislim da sam rekao sve o čemu sam razgovarao sa Matorom. Ne smatram da glumim ledenog, nego mi je puna ona stvar i smatram da me niko ne sluša. Briga me za sve sad generalno... Njoj je bilo bitno da dokaže da sam ja loš, pa sam se pravdao, ali sam odustao - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja njega razumem sad u ovoj situaciji. On je nama postavio pitanje i baš smo imali jedan lep i dug razgovor. On mi je nekako drag odavno. Prijalo mi je to što je pričao, jer sam ja to primećivala, povezani su. Sve se tačno znalo i uživali su u tome. Razumem i da je normalno da je u strahu, jer je još uvek sveže. Voleo bi da može da joj se obrati, a da ona to ne shvati kao lažnu nadu. Rekla sam mu da nije bilo osmog marta, ne bi došlo do razgovora. U ovoj situaciji je prerano da tako razmišlja. Rekla sam joj da ne mrači sebe, jer on o njoj ima lepo mišljenje. Njegova greška je što je dizao u nebesa - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđela Đuričić je dobila reč.

Ja sam već pričala sa Matorom, rekla sam i juče šta sam imala. Stefan je bio u pravu, nažalost po ceo dan sedim i razmišljam. Jedan dan mi srce preovlađuje, drugi dan razum. Vraćam se na onu Anđelu koja sam bila pre Mateje. Ja da se kidam zbog nekoga ko u sebi nema to da će biti u odnosu sa mnom, ne želim. Ja mislim da mi on ne veruje i da mi vi ne verujete. Ja jesam zaljubljena u ovog momka, ali sam više u sebe. Mislim da sam u tom odnosu stavila njega ispred sebe. Neko sam ko idealizuje osobu, ja sam njegove mane, pretvorila u vrline. Ja sebe da povređujem, ne želim. Odustajem, ali ne znam zbog čega da se borim tri meseca za nekoga ko ne želi odnos - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću da objasnim svoje trenutno ponašanje. Bilo je pre neki dan kada je Mića došao da razgovaramo, a to je na kraju bio maratonski razgovor. Smatrao sam da nije momenat, jer je još sveže. Nisam hteo da budem neko ko odbija razgovor, ali sam joj odmah rekao da nije momenat. U tom razgovoru ona meni govori da njoj svaki moj pogled i pokret daje lažnu nadu - rekao je Mateja.
O čemu pričaš ti, to je bilo pre petnaest dana? U nedelju ujutru je bio zadnji razgovor - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro, ništa se nije promenilo. Bilo mi je muka od toga da sam neispravan, ne gledam u njenom pravcu da ne bi bila lažna nada

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić

#Zadruga