AKTUELNO

Nije štedela reči!

Jovana Tomić Matora je u Rajskom vrtu razgovarala sa Drvetom Mudrosti o ponšanju MC Aleks i odnosu Dalile i Dejana Dragojevića:

Foto: TV Pink Printscreen

Njoj je smetalo što sam pričala sa Dalilom. Nije mi jasna, pa govori kako joj nedostajem da se družimo. Ona meni kao brani da pričam sa Dalilom. Ne idem im da budem ovde luda Nasta. Rešićka je u nekom svom ludilu, VIki isto, a ova mi to priča. Nije mi jasno. Ja nju nisam uopšte uvredila, a ona mi kaže da zna da ću aj krenuti da je vređam - rekla je Matora o Aleks.
Ono sinoć je haos. Mada je to realna situacija. Pričala sa sa Dalilom o Zadrugoviziji i o razvodu. Ona se pokajala jer je slušala Cara. Dejan kalkuliše, on je proračunat. Što se tiče Dalile, nju mnoge stvari tište, ali nema potrebe za fizičkim kontatktom, a Dejan pa bilo je vreme da pukne. Normalno je da ga nervira Car i da će sve da izađe. Onaj prezanimljiv razgovor kolega i to, morao je da eskalira. Nemoguće da nije očekivala to od Dejana, jer je ona 5 koraka ispred svih, jeste ona najgora, ali ima petlju. Dejan je odlučio to niotkuda, treba on to da uradi, ali mi njegov način nije jasan. Ima pravo da bude patietičan, ali mi je iskrenije da to neko kaže iz duše- komentarisala je Matora odnos Dalile i Dejana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu:

Autor: N.B.

#Zadruga