AKTUELNO

Pokušao da se odbrani!

Milica Vesrelinović je zauzela treće mesto kao zadrugarka koja najviše sumja u sebe. Voditelj Milan Milošević je reč dao Aleksandri Nikolić, Anđelu Rankoviću i Mensuru Ajdarpašiću:

Foto: TV Pink Printscreen

Znaš kako Milane, ja sam milio puta čula kako joj Mensur govori da je glupa i ne dozvolja joj da kaže ono što misli. Milica je mlada ali stvarno zna da prokomentariše nešto pametno. Da ne sluša Mensura, msilim da bi ona rekla šta ima. Ja smatram da Mensur tu utiče na nju. Mensur je naviše kriv što je Milica poljuljana - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica ne sumnja u sebe i u ono što treba da kaže. Suguran sam da će njoj ostati silema na kraju da li je ostala nedorečena. Ona ulazi sa daleko starijim osobama u rasprave, govori o tome d aona nije sigurna šta priča i šta vidi. Svaki put je radila ono što je želela - rekao je Anđelo.
Milica je izuzetno sigurna u sebe i ubeđena da može dosat toga, i može ali ovako: Ja nemam previše stpljenja i neću moći da iskontrolišem sve. Ima sve uticaj na mene što se dešava oko mene. Što se Miličinog mišljenja tiče, to je malo dublja psihologija. Neke stvari treba znati, zašto se neko svađa sa tobom, treba znati zašto se svađa. Aku uđem u raspravu sa nekim, to nema granice. Ja se trudim da izbegnem sve to. Ja vrlo dobro znam šta radim kada sam ja u pitanju. A što se Miličine reputacije tiče, ja se brinem za sebe i za svoju devojku. Ja možda glupo izgledam ali ja nemam ništa protiv, msilim da bi vi trebali da se brinete za neke stvari. Ona će izaći kao devojka čistog obraza odavde. Ona može da izvrne svakoga naopako! Može da me obrne i okrene, da me glava zaboli, čak i meni to uradi. To kako bi ona komentarisala, svako bi nju vređao, ja ne bih mogao da osatnem imun. Ja sam jako osetljiv na devojku, ja ne mogu da trpim.Stvarno mi se napolju nije desilo da me neko vređa, da moju devojku neko vređa. Ali to što između nas postoje rasprave, ne znači da oni mogu da me vređaju. Ja moram sa svojom devojkom napraviti neki kompromis. Ona da se meni ne sviđa, ja ne bih bio sa njom. Ona je u nekim trenucima argonta mnogo pa joj kažem da se ne tripuje. Retko da sam naišao na neko ko je svesatn sebe bez obzira šta mu neko drugi kaže. Ja kada se zaljubim, komentarišem manje, nisam u potpunosti ja. Ja uđem u ljubavni odnos i onda se ugušim - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Drugi deo ovog izaganja je bio fenomenalan. Ti si u prvom delu izlaganja, gde je trebala da bude pohvala njoj, napravi je da treba da upadne u depresiju - rekla je Sandra Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku  teksta.

Autor: A. S.