AKTUELNO

Smatraju da to ne treba da se dešava!

U toku je Gledanje snimaka sa Milanom Miloševićem, nakon klipa gde Dejan Dragojević zamera oblačenje svojoj devojci i Lepi Mića je dao svoj sud.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam malo zatvoreniji tip i malo sam staromodan. Ako izabereš devojku i ako si sa njom... Ona je takva devojka, tako se oblači, nije ona to namerno uradila, ne dešava se to stalno. Ovde čujem 'moleban', neko moljakanje da joj neko oprosti. Meni to uopšte nije u redu, okej je 'pogrešila sam Dejane' i to je to. Sada kada je videla sebe mislim da je svesna šta je uradila - naveo je pevač.
Čovek kada se zaljubi, on se i menja - dodao je Miki.
Ovo nije menjanje. Normalno je da ako čovek pogreši, treba da se izvini, ali ovo mi je preterano. Ovo prvo nije dobro za nju, pa onda za njega, ali Bože moj. Ovo je dokaz da je njemu stalo do nje, ali to ne treba da pređe u svakodnevnicu. Može sve da se reši na fin način, ona treba da povede računa šta nosi. Istina je, mi svaki dan ovde imamo ponudu stražnjica, ja sam se ovde nagledao svega i posato sam imun - nastavio je Mića.
Mislim da će Dejanu svakako biti teško da poveruje nekoj ženi u budućnosti, zbog svega - dodao je Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo mi deluje kao neko dokazivanje i kao da je sada hvata na foru, jer je skontao da je ona nežnica. Ona se u celom tom vidu manipulacije zaljubljuje. Ovo je isto radio sa Dalilom, na neki način. Znam na koji je način uhvatio... Meni to tako izgleda kako sam rekla, žao mi je - rekla je Irma.
Moram ovo da prokomentarišem. Moram reći, ovo nije korigovanje, prosto su neke stvari nenormalne. Nešto je vulgarno i ne prija - dobacio je Dejan.
Ove godine se oblačim drugačije zaista, desilo mi se samo da sam tada obukla tu majicu, ali sam se stvarno promenila. Ne oblačim se tako svaki dan da bi mi ljudi gledali u si*e i du*e, nije tako - izjavila je Nikolićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam prvi rekao desilo se, a ne da je to svaki dan. Ne treba praviti neku dramu od svehga - dodao je Mića.
Ja sam lepo rekao, od srca, zamerio sam. Da ne bi bilo pogleda, komentara, dodira... Ipak je neki muškarac došao u situaciju da joj spusti majicu. Znam ja kako muškarci gledaju na sve to. Ja sam više puta napomenuo šta treba a šta ne da se obuče... Stvar je u tome, neka radi sve šta treba i kako misliš da treba, prosto ja nju ne vidim na taj način - nastavio je Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da su Miki i Mića svojim izlaganjem na neki način nju stavili u isti koš sa ostalim devojkama, a ona nije takva - rekao je Karić.
Hvala ti Stefane - dobacila je Nikolićeva.
Mislim da Krle nije imao lošu nameru, trebao je možda da kaže a ne da joj spusti majicu. Dejan, posle svega što mu se desilo, ne veruje nikome, na neki način i to njeno moljenje je u njemu izazvalo revolt, jer ne veruje više u reči što je i normalno - nastavio je Karić.
Slažen se, ako si u vezi, nema potrebe za providnom majicom da svi sve vide - dodao je Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.