AKTUELNO

Karambol!

U toku je emisija "Izbor potrčka". Voditelj Milan Milošević saopštio je zadrugarima da se na anketi osoba koje su najnesrećnije, treće mesto zauzela Anđela Đuričić, a reč je dao Marku Đedoviću da prvi prokomentariše.

Ja sam Anđelu stavio na treće mesto. Ovo što se dešava trenutno između nje i Mateje, sedam meseci su proveli zajedno. On kaže da ona nije rekla da je zaljubljena, pa što je ulazila u vezu ako nije zaljubljena? Mateja je znao da je Anđela zaljubljena, ako kaže da nije znao, onda laže, onda ne samo da hoće fejk priče, nego i laže. Anđela je gajila nadu da će ući u vezu, pričali su i provodili vreme zajedno. Mateja je ovde ustao i rekao da sa njom neće ulaziti ovde u vezu, jer ona neće dozovoliti sebi se*ualne odnose na televiziji - pričao je on.
Nije bio akcenat o tome. Ne govorim da nisam znao, to se oseti, ali kad nas dvoje ispod pokrivača pričamo o svemu... Jako je pogrešno uzeto ono što joj odgovara, to nije zbog rijalitija. Ako pričamo o zaljubljenosti ja sam samo rekao da u momentima kad se pozivam na to da brutalno iskreno razgovaramo, za mene ljubav i veza jesu nešto o čemu treba da se priča. Kad pričamo o zaljubljenosti pitao sam je i sklonili smo se ispod pokrivača da pričamo o svemu, ona je rekla da nije zaljubljena. Mi funkcionišemo ovde, ali je l' se ovde ulazi u vezu iz sviđanja ili zaljubljenosti? Govorio sam koji je moj stav o njoj, čuvao bih je, a ima nešto gde gorim i ne osećam to u prevelikoj meri.. Razgovarali smo o svmu i saznanje gde imam da ona nije zaljubljena u mene - ubacio se Mateja.
A baš si poverovao. Poenta je da si znao da je ona zaljubljena - dodao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ispada kao da se ti pereš, a ona se još i dobro drži - rekla je Matora.
Ja sam se lomio da uđem u vezu sa njom - pravdao se Mateja.
Ona je meni rekla da joj ti zameraš što je naiskusna i imala je samo dva momka. Ajde da čujemo razlog... Zato što neće vezu mesec dana pred kraj rijalitija? - govorio je Đedović.
Ključno pitanje je što se odnos ne završava tad, nego nakon tri dana kad ja hoću da ga završim - nastavio je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Hoćeš da joj kažeš da je folirant? - pitao je Đedović.
Da - istakao je Matijević.
Ti si folirant, nudiš joj vezu mesec dana pred kraj rijalitija - odbrusio je Đedvoić.
Ja sam stvorio neviđenu averziju prema devojci, jer ona sad pakuje - dodao je Mateja.
On je pomislio da ona igra rijaliti - ubacio se Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona pakuje obu priču, da ona ne bi ispala jadna. Pakuje priču koja joj odgovara - nastavio je Mateja.
Šta si onda radio sa njom? - pitao je Marko.
Isto što i ona sa njim - ubacio se Dejan.
Ja sam jedino rekao da nije sigurno da ću napolju biti tu - dodao je Matijević,

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.