AKTUELNO

Nije joj prijalo!

U toku je emisija "Pretres nedelje". Voditelj Milan Milošević otkrio je da je Tara Simov zauzela treće mesto na današnjoj anketi, a reč je dao Stefnau Kariću da prvi prokomentariše.

Ja sam je naveo zbog odnosa sa Nenadom da jedno misli, drugo radi, a treće govori. Govori da nema emocije, ništa lepo, misli kako joj je Nenad drag, pomogao joj je i ima korist od njega. Znamo da ona nije sponzoruša, ali tako se zadesilo. Ima lepo mišljenje o Nenadu, a ovde glumi ribu. Mislim da ga ona voli - rekao je on.
Što se tiče Tare, ti si u prošloj sezoni pokazala nešto što ne može da se ospori. Ti ne voliš Nenada, mislim da nije ni sažaljenje, koliko ti je dosadno. Tara je tri, četiri korak pre Nenada. On se pogubi, nije svoj, a Tara zna i gde je i gde se šta nalazi, a i koji joj je sledeći korak. Baš zato što nema emociju može da upali kalkulator. Monika je lepo rekla, možeš u svakom trenutku da ga imaš - pričala je Matora.
Da ga poznajem toliko dobro, on mene nikad ne bi uvredio - dodala je Tara.
Neko ko voli, u najvećoj ljubavi, ne izađe iz rijalitija. Onako si se borio, to nije čak ni sebično - nastavila je Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona ovog čoveka ne voli, to je robija i nju je to unakazilo. Neću da se vraćam u prošlu godinu, kad ga je ostavila samog - pričao je Mića.
Neću da dozovolim da neko kaže da ovog čoveka nisam volela i da nisam bila zaljubljena - ubacila se ona.
Tara je devojčica željna ljubavi - rekao je Luks.
Što se tiče Nenada ispala sam u milion situacija kontradiktrona, ali ne odskačem mnoog od svojih reči. On je za mene učinio mnogo, podneli smo kritiku ljudi, naruda, napravila sam od sebe ku*vu, sponzorušu i ceo svet mi je sedeo na kičmi. U ovoj situaciji da li ja iz ovog ugla mogu da kažem da bih bila sa Nenadom Aleksićem, ne, ne mogu da kažem. Ne mogu da radim protiv sebe, pokušala sam, on je to osetio. Video je da me guši i da je ova sad relacija najbolja. Sklopili smo dogovor i molim se Bogu da ovo istraje. Birala sam pogrešne načine, sve je trebalo da se desi da bi došlo do mira - govorila je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.