AKTUELNO

Stavio sve karte na sto!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditeljka Ivana Šopić pročitala je naredno pitanje za Marka Osmakčića.

Puno puta so negativno ogovarao Filipa. Ti vodiš kad te žena vodi, kad je jaka i stabilna i kad se trudi u svemu, drži noce, a sad dalila ne valjd ai guraš mu na silu anu. Da li priznaješ ono što svi vidimo i ljubomoan si na njega i Dalilu, pa mu na silu teraš Anu? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nemam dobro mišljenje da Dalila bude sa njim, ona kao devojka zna da bude okej, Dovodi ga u stanje u koje niko ne poželi da bude i mislim da je ona za njega katastrofalna i ništa mu ne ide u prilog kad je sa njom. Nikad Filipu nisam mazao oči. Ja smatram da znam kako on funkcioniše i pta mu je dobro, a na kraju krajea me baš briga sa kim će on biti. Ja ne znam šta je Ana uradila? Ovde ima gorih devojaka. Čovek voli da ga neke stvari rade, ali ono mu ne treba - pričao je Marko.
Deo gledalaca misle da si ljubomoran što je on bio glavna tema - dodala je Ivana.
Mene boli uvo. Dalila je negativna, drska i bahata, pa meni digne pritisak. Meni neko kod kuće ima slično ponašanje, pa dobijem averziju. Viki kad negde za*ere i loše se ponapa, budi mi isto. Car zna, sve je transparentno. Za Dalilu sam rekao da je dobro i da će Dalila jedino ispratiti u intelektualnom smislu - nastavio je Osmakčić.

Foto: TV Pink Printscreen

Džaba to poklapanje, kad mi ne možemo da doperemo do tih stvari, to ne može da dođe do izražaja - ubacio se Car.
Znači njemu treba glupača da ga trpi? - pitao je Đedović.
Ja smatram da je Ana za njega najidealnija devojka, Prirodna je, ima stav, normalno je da nije svetica, kao što niko nije ovde - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

On je za mene iskren momak. On za mene nikad nije rekao dobro ili loše, to meni već nije rekao. On je meni jako velik prijatelj, ako on meni ne želi Dalilu, jer ja pokazujem najgoreg sebe i najgoru nju. On kad je surovo realan, želi toliko dobro da je u rangu sa mojim prijatlejima i porodicom -
Da li ti je rekao da je rekao Zoli da je mogao da bude sa Dalilom da je želeo? - pitala je Ivana Šopić.
Sve i da je rekao, da li mu je ona dala za pravo da to kaže? Prva mu je uputila osmeh i flert, pa ga vodila po kući. Ima pravo, on mi je rekao da bi se Dalila u svojim mislila po*ebala sa njim. Ja znam koliko je on iskren i kakav stav i rezon ima. Može da bude najgori, ali nije narikača koja priča iza leđa - pričao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.