AKTUELNO

Totalno iskreni!

U toku su "Nominacije", a voditelj Milan Milošević je dao reč Franu Pujasu, kako bi izneo svoje mišljenje o Lazaru Čoliću Zoli i Irmi Sejranić, koje je za ovonedeljne potrčke odabrao Nenad Aleksić Ša.

Nisam u nekim odnosima sa njima, okej sam. Sa njim sam imao raspravu, a sa Irmom komuniciram kad traži upaljač u pušionici. Ićiću na eci, peci, pec. Ne znam koga da pošaljem. Poslaću Zolu, eto - rekao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Marijana Zonjić je dobila reč.

Vrlo kratko ću... Ja mogu da kažem da smo se promeniel obe. Mogu da kažem da je ona meni sada itekako draga, bez obzira šta smo sve imale. Ja sam možda jedna od retkih koja te gotivi. Šetale smo zajedno. Van stola mi je okej, a za stolom je iritantna - rekla je Marijana o Irmi, pa je prešla na Zolu:

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Zole, njega sam upoznala u Zadruzi 2, kad je on ušao sa namerom da smuva Miljanu. Mene ne ugoržavaš. Te priče da koristiš ljude je poteklo od Miljane. Meni je ona to u poverenju rekla, nju gotivim, ali ja ne znam da li je to istina. Šaljem Zolu - rekla je Marijana.

Martina Petrović je dobila reč.

Što se tiče Zole, nemamo odnos. Da nemam neko lepo mišljenje o tebi, nemam. Mislim da su same devojke krive za to. Mislim da ako si prema osobi koju voliš, šatro, tako ponašao, onda ne možeš da budeš nečiji prijatelj. Ne trebaš takve stvari za Dejanovu majku, mi smo tu da grešimo, a da majke oproste - rekla je Martina, pa je prešla na Irmu:
Što se tiče Irme, neću je komentarisati. Volela bih da odmorim glavu od Irme, tako da nju šaljem - rekla je Martina.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandi Kojić je dobio reč.

Mi smo dobri i loši. Bio je smoren kad je ušao. Digao se napred i ima 80 posto. Došao je da se šali, ne da se ženi...Što se tiče Irme, nismo se gotivili i eto. U poslednje vreme dođe da me pita je l' imam kafu, ja joj dam. Šaljem Irmu - rekao je Sandi.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić