AKTUELNO

Nije ih štedeo!

U toku su "Nominacije", a voditelj Milan Milošević je dao reč Marku Đedoviću , kako bi izneo svoje mišljenje o Lazaru Čoliću Zoli i Irmi Sejranić, koje je za ovonedeljne potrčke odabrao Nenad Aleksić Ša.

Što se zole tiče, mi nismo imali konflikt - počeo je ĐEdović

Foto: TV Pink Printscreen

Ušli smo u sukob zbog toga što su pričali da je Miljana bacila dete - ustao je Zola.
Ima Zola dozu koristoljublja. Meni je gore kad ljudi ulaze u priče zbog rijalitija. Dok odgovara narodu, ja sam tu, a do odlaska pričaću šta ja hoću i radiću šta ja hoću - rekao je Marko, pa je prešao na Irmu:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne bih Irmu poslao, pa taman crkao. Ne znam koliko procenata kuće da je preko puta nje. Kada ja počnem da govorim i kad Irma kaže d amisli isto kao i ja. Meni je bolje da se svađamo, nego da mi kažu da se slažem sa njima. To mi pritisak nabije na dvesta. Irma iritira ljude i to mi je zanimljivo. Ja sam sklon preterivanju, pa to ne mogu da joj zamerim. Irma isto komentariše stvari u koje je upućena i u one u koje nije. Od kad je krenulo ovo sa klipovima, ja vidim da 90% kuće nije upućeno, pa ih nekako poistovetim. Irmu ću ostaviti, pritom sam je jednom i dvaput nap**iti, a ona mi nije ružnu reč rekla. Jedina stvar koja me nervira kod Irme, da se Dalila is**e, ona će da kaže da miriše, a Dejan će uvek da smrdi - rekao je Đedović.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić

#Zadruga