AKTUELNO

Nije ih štedeo!

U toku je emisija Pitanja novinara. Zadrugari su komentarisali aktuelan ljubavni trougao Dalila, Dejan, Car. Sledeća koja je dobila reč bila je Jovana Tomić Matora:

Slušam sada i Marka i Stefana. Sinoć se desila situacija gde smo svi videli varnice između FIlipa i Dalile, ja sam rekla Dejanu da oni deluju kao da će da se pomire. Dejana je to izjedalo, ali danas kada je ona birala Filipa on je pukao. Ja ne verrujem da je Dejan zaboravio Dalilu, on je nju maločas nahvalio, njemu se sve skupilo. Ovo postaje previše opsesivno. Između Cara i Dalile ima varnica - rekla je Matora, a onda je reč dobio MIća.

Foto: TV Pink Printscreen

Dejan se ponaša kao budaletina, mada nisu ni on ni Dalila normalna, oni prave greške. Ovo je boleština moj Darko. Oni su ovde napravili katastrofu, njihovi potezi su nenormalni. Njoj je Filip ceo svet i to se vidi - pričao je Mića.
Daj Mićo, ne lupetaj - rekla je Dalila.
On je tebi ceo svet, svađate se ti i on puna tri sata, a nigde povoda. Ona jeste za Dejana kiraljica sveta, ali je on budaletina. Ona ga ponizila, on juri za njoj. On želi da bude paćenik, da ga sažaljevaju. Meni se povraća kada vidim Cara i Dalilu jer oni prave šlagere, a Dejan i Dalila se gade svima, taj njegov moleban za ljubav, šta ti ima njoj da praviš kafu. Tebi je porodica rekla da batališ to, a ti hoćeš da budeš uz nju. Propali ste, boli me glava od vas dvoje - vikao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi očekujemo od Dalile da bude iskrena, a onda joj to zameraju. Svi smo videli tu ljubavnu svađu nje i Cara. Dalila ne vidi budućnost sa Dejanom, a on to ne vidi jer ona ne želi da se on povređuje - rekla je Nevena Savić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku. 

Autor: N.B.