AKTUELNO

Iskrena do koske.

U toku su "Nominacije", a voditelj Milan Milošević je dao reč Sandri Rešić, kako bi iznela svoje mišljenje o Lazaru Čoliću Zoli i Irmi Sejranić, koje je za ovonedeljne potrčke odabrao Nenad Aleksić Ša.

Što se tiče Irme, ne volimo se, nit voli ona mene, niti nju. Negde na početku sam ti rekla da si savršeno iritantna za ovaj program. Odmah si krenula na mene, nekako si tražila u mojim očima podršku, pa si krenula sa napadom na mene. Taj napad se nastavio kad sam ja stala na Dejanovu stranu. Spustila sam loptu i ne mislim da si loš čovek. Uvek mogu da ti dam tu cigaru, ja ne merim tu cigaretu po tome ko je kakav. Taj rijaliti tvoj mi se sviđa jer uspeš da iziritiraš 100% kuće. Mene jako to iritira, a ti u poslednje vreme ne znaš da se javiš za reč. Izluđuje me to kod tebe - rekla je Sandra, pa je prešla na Zolu:

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Zole, mi smo proživeli pakao. Napadala sam te za sve. Pored Miljane si imao najveće i najčešće svađe sa mnom. Bezo obzira što sam rekla da spuštam loptu kad si ti u pitanju, kada je tvoj odnos sa Miljanom u pitanju, uvek ću biti na njenoj strani. Najviše smo se mi svađali oko toga...Jeste koristoljubiv i isključivo je sa Miljanom zbog para. Koliko ja vodim računa da te ne podbodem u izlaganjima, znam tačno šta radiš. To što se ona zavozala, pa se zaljubiškala, pa sam joj i rekla da je njen problem. Nije slušala nikoga, sad može da sedi i plače u pušionici. Ti uvek koristiš priliku da me podmuklo podbodeš...Ti i ja smo daleko odmakli od mojih prvih nominacija. Šta god da se desi, ja te neću dirati do kraja. Mislim da je od mene dosta. U ovom slučaju ostaviću Irmu samo iz jednog razloga. Kad je ustala polovina da me napada zbog poklona, ti si bio jedan od njih. Neko sam ko pamti takve sitnice - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sam da bi svako primio poklon - ubacila se Irma.
Kad mi je bilo u grudima teško, ja pogledam, ti skandiraš - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo ja se javno izvinjavam, nisam znao da ti je teško - rekao je Zola.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga