AKTUELNO

Iskrena do koske.

Nenad Aleksić Ša i Monika Jovanovska započeli su duboki razgovor na kauču.

Ti treba da budeš najistrajniji u tome da budeš bolji za sebe. Ne može niko durgi to, moraš ti - počela je Monika.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti to kažeš da bi me motivisala, ne misliš to - dodao je Ša.
Ne bre. Po meni, ti si poseban i drugačiji, za mene si poseban. Sa jedne strane je tako, a sa druge stvarno mislim to. Ako te neko drugi ne gleda tako, ja te gledam - rekla je Monika.
Izgubio sam samopouzdanje, misliš da može da se vrati
Da, vraća se, ja sam svoje vratila. Mislim da možeš i ti, kad sam i ja mogla. Ja sam od tih nekih stvari koje sam preživela u životu, mislim da možeš i ti. To je što se tiče ljubavnog odnosa - rekla je Monika.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam igubio i veru i nadu da ću ikada moći da vratim
Znaš li zašto se najviše trudim oko tebe i za tebe? Zato što vidim sebe, videla sam sebe u tebi. Bila sam ista takva - rekla je Monika.
Nije se meni srušio svet što nema te jedne osobe, nego zbog toga što sam najviše dao, a dobio sam ništa, puta milion - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

U nekim trenucima mi je teško i vratim se na to što je meni bilo. Vidim zbog toga što mi je krivo za neke stvari. Hoću da nikome ne bude, kao što je bilo meni. Hoću da ti pomognem. Meni je trebalo 6 meseci da pomognem samoj sebi, jer nisam imala nikoga da me podiže. Džaba ti pričam, ako ti sebe ne podigneš u glavi...Preživela sam mnoge stvari loše. U mom odnosu, da sam toliko volela čoveka, toliko sam bolesno volela, što sam na kraju saznala da je druga ostala trudna. Sve to kad sam preživela, a nisam mogla da svarim. 6 meseci sam bila u užasu, a posle toga sam postala vrhunski manipulator - otvorila je dušu Monika.
Manipulator uvek gleda da ispadne žrtva - nadovezao se Ša.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga