AKTUELNO

Drama i dalje traje!

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Stefanu Kariću da prokomentariše sukob Aleksandre Nikolić i Sandre Rešić, koji je nastao oko Dejana Dragojevića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se danas iznervirao, Sandra nije bila otvorena kao što ume da bude, to me je iznerviralo. Sad vidimo Sandra koja u žaru kaže kako jeste. Janjuš ju je danas pitao, da je tuđi klip bio onakav, kako bi komentarisala? Ona je rekla da bi isto komentarisala kao drugi. A što se tiče peckanja, bockanja, ružno je što ono priča Aleks. Priča da nema ničega, a onda malo proturi tu priču da je mogla da ga ima da je htela. A onda Aleksandri proradi film u glavi da je stvarno moglo da se desi nešto da je htela. Sinoć smo videli zašto postoje "Sudbinske lisice" - smatra Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne krivim Aleksandru ni za šta. Treća strana nikad nije kriva, stvari se moraju znati. Ja sam mislio da je Dejan ukapirao neke stvari, ali ne, moraju da mu se dese još neke stvari, da bi skapirao. Neki ljudi ne mogu da nauče iz tuđih, moraju iz svojih. Kada se pričalo o Dejanovom ulaženju u veze, ja sam rekao da nije spreman za to, svi su me osudili, onda sam ja rekao okej, podržavam onda. Miki je sinoć lisice stavio na prvo mesto, a prekid komunikacije je došao mnogo pre toga. Onda su napali Sandru za "Sudbinske lisice" i što se zahvaljuje, a Dejan je pre toga dobio patike. Tako ja vidim. Ne možemo gledati krivca sa jedne ili druge strane, obostrano je, ali ja više krivim Dejana. Ne postoji opravdanje za takve stvari. Ako su "Sudbinske lisice" parametar zaljubljivanja, onda gradonačelnik Bujanovca može tuži Aleksandru za slike koje je kačila prošle godine. To su idiotluci. To ne treba da ugrozi, ne može da ugrozi - pričao je Đedović.
Ugrozilo je - dobacio je Dejan.
Ugrozilo je jer je tako odgovaralo. Ne može da ugrožava bilo šta. Kad d*petu odgovara drugo, onda se uzme to - dodao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.