AKTUELNO

Drama i dalje traje!

Nakon nekoliko malih budžeta, Dalila Dragojević se vratila na velike.

Veliki budžet dajem Marku Osmakčiću. Pobedio je na Zadrugoviziji, pa se setio da mi donese bar tu jednu čokoladicu. Nije zaboravio kad sam učinila nešto za njega. Pokazao je kakav je čovek. Vidim da blistaš sa Viki. Sa njom nemam komunikaciju, sa tobom sam okej, ti si super sa Filipom. To je to - rekla je Dalila, pa nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Dođe i to čudo, veliki budžet za Irmu. Ona je tu za mene, koja se trudi na sve načine. Naporna je, upada tamo, lupa vratima. Ali tu je - rekla je Dragojevićka.
Sad si me iznervirala do maksimuma. Najstrašinije te je vređala ovde... Da mi Đedović i Karić kažu takve stvari, ne bih nikada progovorila sa njima - poručila je Matora.
Izvinila se - rekla je Dalila.
Matora, tebi su drndali devojku, pa si sa njima najbolja - dobacila je Sejranićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja smatram da je Irma prema meni iskrena, ako nije, to je njen problem - rekla je Dalila.
Užas! - poručila je Ana Spasojević.
Užas? Evo za tebe mali budžet, pomažem ti, kao što sam ti tom cifrom pomogla napolju - uzvratila jeDalila.
Ja ti bar nisam rekla da ti je mama na heroinu - poručila je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Banetu srednji, pojavio se kad mi je bilo teško, seli smo, ispričali se tu, pomogao mi je razgovorom. Okej mi je momak sasvim, vidim da je drug, da je spreman da pomogne, samo imaš tu neku drugu stranu, prgavu - rekla je Dalila.
Samo da ti se zahvalim na srednjem budžetu. Ja ne držim strane, ali se saosećam kad je nekome teško. Želim ti sreću u vezi sa Carem, kao što želim i Dejanu. Želim vam sreću, ne mešam se - odgovorio je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.