AKTUELNO

Da li će ovoga puta stajati iza svojih reči?

U toku je emisija Gledanje snimaka sa Darkom Tanasijevićem, voditelj je dao reč Filipu Caru kako bi završio prethodno izlaganje pre reklama. On je nastavio da govori o odnosu sa Dalilom Dragojević, pa doživeo pomračenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam ja tu ljubomoru u sebi, ali nije to onaj strah da će me devojka ostaviti... Problem je što se bojim te neke slike o njoj, neka ja budem najgori, ali da ona bude što bolja. Kada je Dalili bilo najgore, stvarno sam joj od srca prišao, gledala je u mene kao jagnje i uvažila ih je. I sinoć sam hteo najbolje za nju... Naš odnos se pretvorio samo u opsesiju i strast, tu nema ljubavi. Zato se i želim maknuti od svega, jer nije više zdrav za mene. Ja kada njoj zamerim recimo Luksa, ja to radim jer sam sa njim imao par sukoba, svađala se i ona sa njim, čak se i njen bivši muž svađao sa njim... Ja onda gutam i gutam, a nisam navikao na to. Ja volim da bude sve savršeno, nisam navikao da žena bude muškarac, da me ne podržava, da ne bude uz mene. Ja sam upao u neku svoju fazu ludačku, osetljivu, svadljivu... Jako sam osetljiv i sve mi smeta. Moram se posvetiti sebi... Istinski želim da se sklonim, ne kao do sada... Sada mogu da se kladim da nikada više neću biti sa njom, a nikada u životu nisam izgubio opkladu - rekao je Car.
U svoje ime budi patetičar, u moje ne. Ja nisam ni jadna ni namučena - odbrusila je Dalila.
Izvinjavam se! Ne mogu ja sa njom ovakvom, ne mogu. Postoje neki postupci i priče od kojih se sramim, ne znam. Možda ona nije sposobna drugačije... Nismo jedno za drugo, mi smo dva različita sveta, mi smo totalno drugačiji sistem. Spojila su se dva nespojiva sveta, od prvog dana nismo funkcionisali kako treba. Nisam znao da će me dovesti u problem, mislio sam da će me dovesti u red... Koliko god mi ova kuće bude dozvolila, potrudiću se da nemam opširna izlaganja, jer više ne mogu da budem u tom odnosu. Po mene je sve ovo nezdravo... Ne osećam se dobro uopšte. Ne želim da mi više bilo ko šalje nešto vezano za nju, bilo to medvedići, slike... Ova žena meni ništa nije dobro donela - nastavio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ste ikada od mene doživeli od mene, da javno tražim pomoć? Sinoć sam je zamolio da spusti loptu i da se ne osećam kako treba, ona mi je sve namerno radila. Od kako mi je loše, trudio sam se da budem dobar sa njom i imao sam potrebu da bude uz mene i da mi pomogne, ali ne... Probao sam na sve naline da budem dobar za nju i da ovaj odnos opstane, ali ništa ne vredi... - nastavio je Car.
Ja sam stavila tačku na taj odnos još sinoć - odbrusila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni jedan te isti problem vuku od samog starta - započeo je Đedović, ali ga je prekinuo Filip.
Hranio sam psa da me ujede! - dobacio je Car.
Mani me se kriminalcu sa igračkama - odbrusila je Dalila.
Više puta je on rekao da ga je Maja sklanjala od problema i vukla, to je ono što njemu treba - rekao je Đedović.
Čovek koji je hodajući problem od Osnovne škole, meni priča o problemima - dobacila je Dragojevićka.
Kako si se ti to ponašala u detinjstvu? Kakva si ti bila u Osnovnoj školi? Odnos sa tatom, mamom, sa 17 godina prodavala letke, pa si sa 20 ušla u rijaliti. Pričalo se o tebi crna magija, da si prostitutka, da si skupljala novac za decu pa trošila. Sve se o tome pričalo - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.