AKTUELNO

Stoji iza svojih reči.

U toku je emisija "Narod pita", a Milanu Jankoviću Čorbi je prikazan klip koji govori o njegovom odnosu sa Jovanom Ljubisavljević.

Mi smo imali teme van rijalitija, uvek smo se nalazili i pričali, a svi su nas spajali - rekao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Ubrzo se javila nova gledateljka, pa je imala posebne pozdrave za Čorbu, kao i naredna gledateljka, ali je imala i par pitanja za Maju.

Koja strana profila ti je lepša? Posmatrala sam te - rekla je gledateljka.
Leva strana, volim tu stranu - rekla je Maja.
U Zadruzi 3 si tvrdila da se družiš sa Janjušem, da li ovo drugarstvo sa Carem najava za sledeću sezonu? - pitala je
Pa nije, ja ne radim ništa sa nekom najavom, nego kako osećam u tom trenutku. Janjuš i ja smo se družili, pa smo se zaljubili dok je on bio i zauzet. Ovo sa Carem nije ni sličan odnos, on mi je pravi prijatelj. On je baš poseban u tom smislu, on je baš dobar čovek - nastavila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li smatraš da priznanje greške umanjuje grešku? Znaš li šta treba da bude rezultat tog priznanja? - nastavila je gledateljka.
Ne, samo je korektnije i olakšavajuće za osobu koja prizna. Pametnije je bilo da sam neke stvari zadržala za sebe i prećutala, ali ja sam takva - odgovorila je Maja.
Mnogo puta si rekla da si finansijski izdržavala svoje momke, da li ćeš nastaviti tako? Sa Janjušem je bilo kao da mu zameraš to? - bilo je još jedno pitanje upućeno Maji.
Nikada nisam bila materijalista, ja kad mi se svidi čovek, bitno mi je njegovo ponašanje i karakter, i nije mi bitno mišljenje drugih. Jesam pomagala momcima, jednom dok je bio u zatvoru. ispoštovala sam koliko je trebalo. A Janjuš nije poštovao i cenio, kao da je iskorišćavao to. Nisam htela da naglašavam, ali me je nerviralo zbog toga - rekla je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga - Narod pita