AKTUELNO

Haos!

U toku je "Pretres nedelje". Voditelj Milan Milošević dao je reč Sanji Grujić, kako bi prokomentarisala prvo mesto na anketi osobe koja ne pokazuje emocije, a zauzela ga je Sandra Rešić.

Ne znam, ja sa Sandrom nisam pričala nikad na tu temu. Mislim da ga gledam kao prijatelja i da mu je privržena jer je prošla težan period sa njom. Mislim da on nema simpatije prema njoj, a one je povređena jer su prestali da provode vreme zajedno. Nedostaje joj svaki trenutak, a nije zaljubljenost - pričala je Sanja.
Znao sam da će ona biti, tema je zastupljena i gledaoci gledaju šta se dešava. Mislim da Sandra Rešić bi bila i sa Dejanom i sa Anđelom, u nekom odnosu, ali problem su godine. Oni su obojica fini momci... Sad bi bila sa Anđelom, prošle godine su imali jako prisan odnos i sad su krenuli da ga vraćaju. Što se tiče Dejana, ovde bliskost i provođenje vremena je nemoinovno. Ona je starija od Dejana 10 godina i to je jedna od velikih blokada što neće da prizna, još bi bikla da se zaljubila dok je bio oženjen. Njena simpatija je Anđelo - dodao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam stavila Sandru - rekla je Matora.
Je l' Sandra zaljubljena u Dejana? - pitao je Milan Milošević.
Ne, ali sama reakcija i sve podseća na odnos sa Anđelom. Sad stvara sumnju zašto se ne druži sa Dejanom, a da se druži bilo bi da se meša. Kad je ovde bio njihov ljubavni klipa, pre nego što je sve počelo, ja sam je pitala da li ima neke emocije prema Dejanu. Ja sam rekla Sandri da me to podseća na moj odnos, a tek kad smo izašli rrekla mi je da je znala. Ja u Rešićku nisam bila zaljubljena, nego kad patiš oričaš neke priče, sa njom možeš io da maštaš. Tako po meni idu nomrlane veze. Tad je možda postojalo neko dopadanje. Dejan sad ima priču sa Aleks i vidi se da mu je stalo. Danas sam je srela i videla sam da plače... Moja mišljenje je da Aleks neće mnoge stvari da mu kaže, jer ima strah da ne vrši pritsak, pa da ne bude na pauzi. Nisam htela da je pritiskam i da je tešim, kad se priča, naravno da nije prijatno. Ja kad sam pitala Sandru verovatno sam videla isto što i fanovi, a sad to ne vidim, ni sa Sandrine strane, ni sa Dejanove - govorila je Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalilu smo napali kad je rekla Dejanu da će izaći ako dođe Biljana. Isti je princip, a i njegova rekacija - dobacio je Đedović.
Slažem se - dodala je Matora.
Dejan mora da reši svoje probleme, ako ih ima - rekao je Marko.
On pravi istu grešku i zbog devojke ostavlja prijatelje - nastavila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako ima problem neka ga rešava, neka bude muško u životu, a ne da Aleksandra rešava probleme, pa će prći kao što je Dalila prolazila - pričao je Marko.
Aleksandra stvara sumnju, jer je nesigurna u Dejana, jer sam naglašava... Naravno, jer je zaljubljena - istakla je Matora.
Naravno da je nesigurna jer je on za trenutnom devojkom Filipa Cara rokao. Znala je da što se više bude zaljubljivala, da će je više mučiti. Ja razumem nesigurnost Alkeksandre, a ovo sa Rešićkom je drugo. Ako je Dejan ono rekao, to je on izneo njima. Ja pričam o pristupu da smo se Dalili na*rali usta, a sad se iste stvari dešavaju. Ne kažem da iko mora da reši, muškarac si, ako pr*aš sinoć u tuš kabini, imas stav. Pričali smo o životu i preslikavanju situacija na život. Svi ste je*ali Marku mater kad sam rekao da Dejan nije ni za kakvu vezu, evo vam rezultata. Osoba koja je polupana, ne može da bude dobar momak, brat... Ova veza će ići uz ku*ac, kao i brak što je išao - govorio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.