AKTUELNO

Više ga ne štedi!

U toku je emisija "Izbacivanje". Voditelj Darko Tanasijević nalazi se u šiša baru i razgovara sa Sandrom Rešić.

Juče smo saznali da postoje teme koje želiš sa Dejanom da razgovaraš nasamo u četiri oka i četiri zida - započeo je Darko.
Nije, ja sam njemu to i provukla. Ja mislim da on laže kad su komentari u pitanju. Nije to vezano za mene i njega. Pa zar ne bih mogla da nađem način da mu namignem? - dodala je Sandra-
Videla si sinoć da je Aleks sve poljuljalo, je l' je razumeš? - pitao je voditelj.
Razumem je, ima pravo tako da se oseća. Ona kao zaljubljena devojka, može joj se, ali ona je ekstrem, čini mi se da je ljubomorna i na Đedovića. Ja sam joj sinoć rekla sve i da sam zaljubljena, kako jioj kvarim vezu? Apsolutno ne radim ništa, sve i da sam najzaljubljenija. Ja razumem, ali njoj ne treba poverenje u mene, nego u svog dečka. Ako sa druge strane nema ništa, ako ima poverenja u njega, šta je briga šta ću da radim? Malo mi je bila drama sinoć i onda nemam želju da im prilazim i razgovaram. Ona kaže da ima utisak da je krivac, a ja to nikad nisam rekla. Krivac mi je Dejan - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko je loše kad dođeš do zaključka da mnogo više voliš i ceniš nego on tebe? - pitao je Darko Tanasijević.
Ne bi bilo povređenosti da je to bilo i ranije, a ne da je prestalo za 24 sata. To više nije ni korektna distanca. Naravno da će sa novom devojkom da provodi više vremena, ali nisam očekivala da prođe pored mene i kaže rečcu,a masu puta ništa. Toliko odvajanja od mene, nema ni pogled prema meni. Ja bih bila licemerna da pričam loše o njemu iz moje povređenost. Prošlo me je i rekla sam Đedoviću da mi je izašao iz srca. Posmatram nekog ko je tu non-stop Sandra i Đedović, a sad nema ni pogled prema meni. Vraćala sam filim da vidim da li sam nešto uradila, ali nisam. Ja nemma grešku prema tom dečku, nemam grešku u ponašanju i kad me je iznervirao gledam ga kao bebu. Toliko sam se prikočila i bila sam vrlo brićna i pažljiva, a njega odvajaš jer se desilo, šta se desilo. Razočaralo me je skroz i ne vidim razlog, a razlog nije "do mene je". Vidim da lepo funckioništa sa svima, igra kockice sa Carem, za njega je perion, a za mene nije. Devojka je ljubomorna na mene? Ja sam znala da ću biti najveći problem jer sam jedino žensko u celom društvu. Ja više nju razumem, nego njega. Ne posmatram da na način na koji sam ga posmatrala, nije mi to teško, najteže je bilo dok sam to shvatila. Govorila sam da je ljuta za stvar, koja je mogla da bude afekat. Ja bih prešla preko toga, ali kad sam rekla da mi se ne obraća, a on meni opet kaže psovku i ništa, pa nastavi osmeh sa svojom devojkom, bez okreta prema meni. Ne žeim da trošim vreme na ljude koji nemaju sekundu za mene. Što se njega tiče ne da sam dala 100%, nego 200 biliona. On kad se vratio Dalili rekla sam da mi je žao što je uradio sebe, odricanja nas i tad sam govorila da nikad bviše to ne bih uradila, a sve bih isto uradila. U ovom momentu ne želim da trošim više vreme na ljude koje ja ne zanimam. Posle razgovora je bio okej, ali sinoć kad je Aleksandra napravila sve ne znam da li mi se obratio. Između devojke i mene odaberi devojku. Ja ne govorim o ženi i deci, ali ljudi imaju drugačija shvatanja. Ako on živi po onome što je Mića rekao, da treba devojka da mu bude bitnija, nemam ništa protiv i ja se povlačim - govorila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao je da nikad neće dozvoliti da ga bilo ko odvoji od Đedovića, Sandre i Frana. Je l' si zaslužila da dobiješ odogovor? - pitao je Darko.
Najnamprijatniji razgovor je bio kao da treba sa predsednikom seta da sednem i kažem "Ćao, ja sam Sandra". Treba da bude blizak razgovor, samo što ti ne podignem noge na glavu, a mi sedimo kao dva stranca. Dobila sam dva najnelogičnija odgovora, a to je da mu nije period i "Do mene je". Ja prvi put ne znam šta pametno da kažem. Svi njegovi komentari kad sitno komentariše, on laže. Ja najbolje na svetu znam Dejana Dragojevića. On mnogo ublažava stvari, jer njegov mozak i koliko pamti stvari, sve da mu je pažnja preusmerena, on čuje. Ne bih volela da je Dalila u pravu, ali mi je sve drugo neobjašnjivo - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Poruka za sudbinke lisice? - pitao je Darko Tanasijević.
Hvala svima što nas podržavaju, prijateljstvo mene i Dejana Dragojevića - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.