AKTUELNO

"Ogolili se do kože"!

U toku je emisija "Pitanja novinara", a predstavnica sedme sile podigla je Taru Simov, kako bi prokomentarisali njen odnos sa Nenadom Aleksićem Ša.

Da li ti je čudno kad kaže da ne može da te dešifruje - pitala je novinarka.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije mi čudno. Ni ljudi u mom okruženju, ni proodica imaju dosta trenutaka kada im nisam jasna, nekada ni samoj sebi nisam jasna. Imam te neke podstanare u glavi - rekla je Tara.
Ako mogu da se nadovežem...Jedino što mogu da znam i što osećam, ona je sigurna u to da sam iskren prema njoj i da je stvarno volim. Ona voli da sam tu i da sam prisutan. Ne mogu da dešifrujem skroz - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Zaljubo se u taj moj bunt. Ja sve to radim kako mi dođe...Ja sam više sebe silila da uđem u taj odnos. Ja sam odavno shvatila d aga ne volim. Shvatila sam kad su se nagomilali problemi. Skapirala sam da se razilazimo skroz kad je budućnost u pitanju...Na kraju krajeva mi je drago što mi je prišao - rekla je Tara.
Nekad kad uđemo u taj neki odnos i kad plovimo, nju iskompleksiraju komentari za stolom i onda se ona menja i izlazi iz odnosa. Kad neko kaže da me voli, ona beži - rekao je Ša.
Pa ne želim da se moji pstupci tumače drugačije. U tim situacijama kada nema osnovne stvari, meni bude krivo. Svesna sam da sam napolju monstrum što sam mu zapalila stvari. Ja sam sav bes iskalila na tim stvarima - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj da kukaš Nenade posle, kad ti je Tara otvoreno rekla neke stvari - rekla je novinarkač.
ja pokušavam da joj objasnim, da sam nekada doživeo ne slične, nego nekada surovije stvar...Rekao sam joj da ću biti tu, ali sam siguran da nam se putevi razilaze nakon rijaltiija. Biću tu, ali što se tiče ljubavi, svestan sam da sam preterao - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sam i njemu sinoć, bio je sinoć na ivici suza kad mi je govorio da mu je žao. Njemu su oči bila pune suza, dok mi se izvinjavao - rekla je Tara.
Ja sam neko ko se stvarno pokaje...Ja sam gledao Taru u Zadruzi 5, i nisi se baš pokazala super - dodao je Ša.
Htela sam da kažem da sam bila bolja u odnosu na prošlu godinu - ubacila se Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikad nisam udario Taru Simov! Neću laži - drao se Ša.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga