AKTUELNO

Oduševljena.

U toku je emisija "Nominacije", zadrugari će imati priliku da sačuvaju osobu koju više cene, dok će, isto tako izabrati zadrugara koga ne bi voleli da vide na velepnom imaju. Zadrugari će ove noći birati između Anđele Đuričić i Anđela Rankovića, koje je za ovonedeljne potrčke postavio Lepi Mića. Voditelj Milan Milošević dao je reč Jovani Tomić Matoroj:

Foto: TV Pink Printscreen

Anđelo je prošle godine ušao u depresiju zbog kodeksa koje je prekršio, ali mi smo se pomirli zahvaljujući mojoj i njegovoj mami. Mene i Anđela je situacija od poršle godine još više zbližila, posle Sanje i sve što se desilo, ja mogu sa ponosom da kažem da mi je drago što nas dvoje imamo takav odnos. Ljudi imaju pravo da nam natrljaju na nos što je bilo sukoba prošle godine, ali nas to neće poremetiti. Ja jesam Sanju volela najviše, ali ja sam Anđelu oprostila, to je deo naše prošlosti, i ja sam sada sigurna da se ništa tako neće desiti. On je moj pravi prijatelj, ja ga gledam kao lika koji fura roleks, pustio stomačinu, a onda sa tim ode u kafanu, a meni je s*ao kako moram da imam zdrav život. Ma on je moj brat - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja za Anđelu biram način kako ću da joj skenem pažnju na neke stvari. Meni je Mateja kao mlađi brat, a ti si mi kao mlađa sestra. Brinem o tebi, draga si mi baš. Poštuješ me i veoma si pažljiva prema meni. Ali razumi ostaviću Anđela,. jer je on moj bff - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta. 

Autor: N.B.