AKTUELNO

Ne smiruju se strasti!

U toku je radio emisija "Amnezija". Voditelji su Nenad Aleksić Ša i Mateja Matijević su ugostili Jovanu Tomić Matoru i MC Aleks:

Ja sam danas top, baš sam vesela. Bila sam ispod tuša kada ste me zvali. Matora i ja smo okej, imamo komunikaciju oko zadatka - rekla je Aleks.
Imamo komunikaciju, sinoć sam bila ja kriva, bilo je šta je bilo. Trudiću se da ova nedelja bude jako lepa - dodala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je na pretresu zapala za uvo rečenica "Mogla sam stan da ti uzmem", kako ti Matora gledaš na to - upiao je Mateja.
Mi se u svađama ne vređamo, ali se peckamo. Ona zna da će mene više da zaboli ako kaže da sam loš čovek, nego da me opsuje - rekla je Matora.
Ja sam objasnila ceo naš odnos za stolom. Ja kada sam izgovarala da sam je iskorišćavam,a, nisam shvatala to. To je moja greška, ja nisam bila svesna svega. Bilo mi je jako teško da skapiram da se zaljubljujem, vezala sam se za nju, bila mi je najbliža, bila mi je tu sve vreme, sve je znala o meni. Negde sam osetila da joj se mogu poveriti, ali kako se sve ono dešavalo da se ja kao perem od nje, a meni nikada nije bila namera da se nešto tako dešava, jednostavno bila sam pogubljena o tome - govorila je Aleks, pa otkrila sledeće:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se umorila od ovog odnosa, i od rijalitija. Možda deluje da sam ja to namerno radila, ali to nema veze sa tim - dodala je ona.
Ja sam prošle godine mnogo pričala o emocijama, slabostima, a zbog toga sam stalno plakala - rekla je Matora.
Ja moram tebe da pitam da li sam te ja vukla za nos? - upitala je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatram da si ostajala u nečemu što nije bilo iskreno - rekla je Matora.
Ma, ja neću više da se pravdam, nema smisla za tim - dodala je Aleks.
Ja njoj nemam pravo ništa da zamerim, ona nije ništa loše radila, nego je imala priču - rekla je Matora.
Ja sam pričala sa jednom osobom, a to nije Lepi Mića, ta osoba mi je rekla da se ja igram i da pravim rijaliti, ja da sam toliko zlo, mogla sam se folirati, ali nisam. Jesam ja pogrešila u samom startu, a to moje izvini ne vredi, nije validno. Naš boravak će se svesti na minumum minumuma - objasnila je Aleks.
Jesam je je uvredila sinoć, ali joj se izvinjavam. Meni je drago što nismo jedno drugoj vređale porodicu - dodala je Matora,

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.B.