AKTUELNO

Strasti se ne smiruju!

Bivši zadrugar i novopečeni pevač, Lazar Čolić Zola, nedavno je gostovao u emisiji ''Narod pita'' na televiziji Pink, gde se posle toliko vremena konačno javno suočio sa bivšom devojkom, Miljanom Miksi Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, situacija u studiju je u jednom trenutku eskalirala, jer je Zola otkrio da će da pokaže Miljanin snimak, koji se njoj ne bi dopao. Tada je izbio nikad veći skandal uživo u programu najgledanije televizije, a sada se ekskluzivno nakon smirenja situacije za Pink.rs oglasio Zola i otkrio da li se posle svega čuo sa Miljanom.

Osećeam se kul, pokušavam staklo od telefona da sastavim. Snimak postoji, videćemo kako će dalje da se odvija situacija pa ću Vam i poslati ako ne ispoštuje ono što treba. Što se tiče zvanja, pisanja i uznemiravanja pogledajte moj poslednji stori i bice vam sve jasno. Želim joj sreću u novoj ljubavi. Ale ale ale o ZOLANDER je pokazao ko je koga lagao, ALE ALE ALE ooooo - izjavio je Zola nakon svega za naš portal.

Foto: Instagram.com/zola_je_

Evo upravo mi je zvanično obećano da me više neće zvati i da će dotični da joj uzme telefon. Biće malo teško da prođem kroz ovaj perioda, nadam se da me razumete, ali im želim ipak sve najbolje - napisoa je Zola ispod Miljanine prepiske na svom storiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Lazar Čolić Zola