AKTUELNO

Nije štedela reči!

U toku je "Izbacivanje", a voditelj i novinar Darko Tanasijević nalazi se u Šiša baru i njegov naredni sagovornik, posle Milice Veselinović, bila je Ana Jovanović.

Da li misliš da bi tako mogla da se osećaš da si uplovila u vezu sa Mensurom - pitao je Darko.
Ne, iskreno ne. Mensur i Anđelo su totalno dva različita tipa. Morala bih samo da provodim vreme sa njim i da ne bih mogla da razgovaram ni sa kim. Mislim da bi bilo mnogo više tenzije. Ovako sam slobodna, mogu da imam normalnu komunikaciju sa ljudima sa kojima sam se družila i pre odnosa sa Anđelom...Dobio je epitet da joj je staratelj, ali je on svestan da sa mnom tako ne bi mogao. Mislim da je on ekstreman u svim tim stvarima - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' to radi osnovano ili neosnovano - pitao je Darko.
Mislim da to postoji samo kod njega u glavi, a da je u dubini duše prazno. On je jednom prilikom rekao da on mene zna od ranije. Kasnije sam pokušala da saznam kako je mogao da zna za mene, nisam ništa imala - rekla je Ana.
Kako reaguješ na to peckanje Anđela i Mensura - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

To mi je jako ružno, jer Anđelo nije uvredio ni Milicu, čak šta više, nije ni njega. Kad nemaš šta, jadan potez, pa to kažeš, pa tu ponižava i sebe, a da toga nije ni svestan. Najprljavije je udario - rekla je Ana.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga