AKTUELNO

Neće da prihvati ništa drugo.

U toku je emisija "Gledanje snimaka", a voditelj Milan Milošević je najavio zadrugarima naredni klip u kojem su imali priliku da vide svađu Viktorije Mitrović i Marka Osmakčića u kojoj ona krivi Lazara Čolića Zolu za sve.

Zola je dobio reč kako bi prokomentarisao klip.

Ja sam neko ko je skroz objektivan i njima sve pričam u lice. Ja to sinoć nisam video, to za poglede prema Marijani. On meni kaže da ne može da se opusti na žurkama zbog nje. Rekla mi je da očekuje pažnju. Imam osećaj da je ona došla do te faze zaljubljivanja da samo sa njom provodi vreme, devojka je postala ljubomorna jer ide sa mnom da šetam. Pogubni su jedno po drugo - rekao je Zola.
Zato što sam primetila emocije tu - dobacila je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Kriv je, jer je on sam sebi to dopustio - rekao je Zola.

Stefan Mihić je dobio reč.

Ja ću biti vrlo iskren. Ja moram da stanem na Viktorijinu stranu, ne može da Zola utiče na njega na bilo koju stranu. Krucijalan problem svega je je da je ne voli i on je sa njom samo iz interesa. Pričao je da ima planove sa Marijanom. Viki meni nisi ni jasna ovde, ti svesno ulaziš u tu problematiku. On sada tebi priča da te ja lož*m. Mislim da sama sebi dozvoljavaš to i ne može Zola da utiče na to. Da te voli, ne voli te, a on će te zameniti po prvom ulasku i da imaš problem sa njim - rekao je Mihić.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije zola ovde toliko bitan. Viktorija je za Marka samo sek**alni objekat...Oni su sek**ualni objekti jedno drugom - rekao je Mića.
Ja vodim dva života...Ja treba ovde da izdržim sa njim pet meseci - ubacila se Viki.
Da li misliš da on na njega utiče isto tako - pitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Sada ne, ali pre mesec ipo dana ja uđem u radiju on me poredi sa Miljanom. Kako je ona izaša, on je pšočeo da se druži sa njim. Nekad je Zola i objektivam - rekla je Viki.
Ne sumnjam da si ti prioritet u tom trouglu. Vidi se strast kad se svađa sa Sandrom Rešić, dok se sa tobom ta strast ne vidi - rekao je Mihić.

Foto: TV Pink Printscreen

Viki je dobila reč.

Ima nekih situacija gde ja u Marku vidim Zolu. Nije meni sve samo se*s. Ja sam pokušala da skontam u šta sam se zaljubila, a on me je kupio tim lepim stvarima koje su pričane o njemu. Meni se vrati period od pre dva tri meseca, kad smo počeli - rekla je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko Osmakčić je dobio reč.

Ja se sam sebi divim, koja elegancija, koliko sam lagan. Ovako sam ja trebao da budem. Ona protumači da ja nju ne volim. Prepisala je Zoli da je on kriv što sam ja lagan. Sve je bilo do nje. Ona je sada top. Njoj sada smeta što sam ja sada postao lagan

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje je da li me čovek uopšte voli - dobacila je Viki.
Našao sam metod da ne dam da me neko ovde isprovocira - rekao je Marko.

U video- prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić

#Zadruga