AKTUELNO

Posle ove noći ništa više neće biti isto!

Voditelj Milan Milošević sinoć se obratio zadrugarima sa Rajskog ostvra i počela je prva emisija "Gledanje snimaka" u 2022. godini. Noć je bila jako turbulentna, a na samom početku zadrugari su imali priliku da pogledaju raspravu Ane Jovanović i Mensura Ajdarpašića oko njihovog flertovanja, poverenja i njene afere sa Filipom Carem, za koju ona tvrdi da je inat Mensuru zbog nastavka odnosa sa bivšom devojkom, Milicom Veselinović.

To je jedan od razgovora kad smo govorili šta se dogodilo između Ane i Filipa. Standarna priča da je moja iskrenost dovedena u pitanje. Davao sam joj do znanja da nisam imao potrebu da se igram i loše me je tumačila. Danas me je pozvala da razgovaramo, ja nisam odlučio da razgovaram sa njom. Možda je htela da mi kaže da je pogrešila i da se zatrčala i da nije tako kako je mislila, u odnosu na ono kako je pričala. Davao sam joj primere da nije način i da sam mogao da pomislim zbog Tare, dok je trajao odnos sa Metjom ona je pričala da je Tara nju gurala meni - pričao je Mensur.

Sandra Rešić se ubacila u polemiku oko odnosa Ane i Mensura, pa pokušala da objasni Ajdarpašiću da je i on grešio u njihovom flertovanju.

Mensure, da li bi joj oprostio da nije bio Car? - pitala je Sandra.
Prvo, ne bi joj prešao preko nikoga drugog. Da je bilo ko drugi, a i ovo se podrazumeva, ne možeš ti da budeš sa mnom u životu... A i Filipu je pričala treću priču - odgovorio je on.

Nakon žestoke rasprave za crnim stolom usledio je ljubavni klip Mensura i Ane, a Milica je gledajući snimak završila u suzama. Ona je nakon zadrugara dala sud o njhovom odnosu i tvrdila da Ajdarpašić nije zaljubljen u Anu, a onda i zaratila sa njom i Tarom Simov.

Neka sam jadnica, gledaću ga sa svim devojkama, ali neću da mu teram inat i da idem s k*rca na k*rca. Da je hteo Filip, Ana bi bila na njegovom k*rcu - urlala je Milica.
Htela bi ti, ali te niko neće. Peri se sada - rekla je Tara.

Naredni snimak ostavio je sve zadrugare bez teksta. Naime, imali su priliku da vide kako se Filip Car i Dalila Dragojević gledaju na reprizi novogodišnje proslave i jedno drugom pevaju "Oprosti mi što te volim".

Jesam dao materijal, više ne želim, mada je ona sada slobodna... Najteže mi je u ovom klipu što sam video Maju - ustao je Car.

Naredni snimak bila je svađa Dalile i Dejana Dragojevića, što su svi zadrugari žestoko osudili.

Meni je ovo boleština...Ovo je meni idiotluk, umesto da kaže marš u pi**u materinu. Oni se natežu ovde i traže rezultate, a rezultata nema. Najprostiji model rešenja ove situacije je prost. Idiotluk jedan klasičan. Svako bi mogao da zaključi da je rešenje marš u pi**u materinu. Niko ne voli očajnike, sline niko ne voli. Ne znam kako neko. Svako ko sluša bilo čiju priču ovde, je klasična budala. Gledamo postupke, oni nam govore totalno suprotno od onoga što pričaju. Ona ovo nikad neće reći, ali ja Dalilu razumem, ona bi njemu sad najradije rekla: ''Mrš, degenu jedan, skini mi se s' ku**a''...Da sam ja u njenoj situaicji, rekao bih da ovo nije tačno, a znam da jeste. Dalila to neće priznati zato što Dejan ima specifične reakcije. Dejan je presedan i treba ga istražiti. Nenormalno je da se druže - rekao je Đedović.

Veliku pažnju i komentare privukao je snimak u kom su zadrugari imaju prliku da vide šta je Dejan razgovarao sa svojom porodicom, tokom novogdišnje posete. Dalila je u jednom trenutku pokušala da zadrži suze, a čini se da su je najviše povredile reči Dejanovog oca Gorana, sa kojim je jedino imala odličan odnos. Dejan je sve posmatrao, a na licu mu se smenjivalo više reakcija. Dalila nije izdržala do kraja klipa, već je u jednom trenutku otišla do pušionice. 

Pomešano mi je sve...Nije mi preneo sve, naravno. Drago mi je što ste pustil iceo video, jer meni niko nije ispričao. Kad sam pogledala, imam osećaj krivice, koji ne trebam da imam...Da zapalo mi je, jer je više puta ponovljeno. U ovom stanju sve što bih rekla, bilo bi pogrešno, pa je bolje da ne komentarišem ništa i drago mi je što sam prespavala sve - rekla je Dalila.

Zadrugari su takođe imali priliku da pogledaju i Miličin razgovor sa njenom majkom Anom, koji se desio u toku novogodišnjih poseta. Majka Veselinovićeve je zahtevala od nje da nema komunikaciju sa Mensurom, a i žestoko ga je isprozivala. Njene reči izazvale su veliki revolt kod Ajdarpašića, ali i ostalih stanara Bele kuće.

Ušla je žena, videlo se da je uznemirena, da je preopsednuta fanovima. Mislim da mrzi Mensura jer ima pritisak od strane njene podrške. Onaj Miličin osmeh kad je pitala šta radi Golub, to je katastrofa - rekao je Stefan.
Zamisli žena koja podržava svoje dete i kaže joj: "Opusti se i uživaj". Pa šta joj onda brani? Šta ti brani? Brani li ti alkohol? Bitno je da ti njoj keš doneseš - rekao je Mensur
Da joj kaže bar: "Ćerko, pokrij p*zdu, šta si radila po karantinu?". Meni je ovo neverovatno. Mensuru je pričala da ima problem sa tim momkom, a ovamo priča da se poštuje sa njegovom porodicom. Ona više ne zna šta laže - ustao je Đedović.

Milica Veselinović napustila je Belu kuću, jer nije mogla da se nosi sa njenim lažima koje su razotrkivene. Nakon što se presvukla, uputila se ka garažnim vratima i počela da histeriše. Ona je još jednom uspela da dobije Mensurovu rekaciju, koji je došao po nju i vratio je u emisiju.

Sledeći snimak napravio je još veći haos za cnim stolom. Naime, zadrugari su imali prilike da čuju i vide razgovor Nikole Grujića i njegovog oca, koji je od njega zahtevao da prekine svaki odnos sa Milanom Šarac, a pevačeva pitanja koja je postavio ocu, ostavila su sve u šoku.

Šokirana sam od poslednjeg pitanja. Kada je rekao da se boji da ako završi ovaj odnos ovde, da nema šanse da obnovi onaj napolju. On je krenuo priču, a tvoj tata je imao u glavi jednu priču. Trebao si da kažeš pusti pesmu i sve, gde mi je žena. To si trebao da kažeš i trbeao je taj razgovor a da ti bude vezan za to. Ti si rekao Milanu da nisi mogao da pevaš, zato što si imao veliki problem - rekla je Sandra.
Meni je ovo neverovatno, ti njega nisi slušao niti si ga išta pitao. Mislim da je tvoj otac i njegova poseta nešto najbolje i uteha - rekla je Matora.

Marko Osmakčić napravio je haos u Beloj kući nakon što je prikazan snimak na kome on sa svojom porodicom žestoko pljuje Viktoriju Mitrović, i to čak na nemačkom jeziku. Iako je Viki rekla da se ne ljuti zbog katastrofalnih reči koje su izgovorene na njen račun, zadrugari su ih žestoko napali.

Razumela sam na nemačkom, znam šta su rekli, da sam k*rvetina, dno dna... Ne znam šta da kažem. Ako se gleda kroz ovaj postupak sa Dinom, može tako da kaže. Da je rekao prostitutka, ali ovako, k*rvetina... Teoretski, za sve što sam uradila, imaju pravo da kažu da sam g*vno, k*rvetina razumem zbog postupka sa Dinom - pričala je Viki.
Marko je svima nama prepričavao ovaj razgovor, rekao da mu je njegov brat rekao da je pao na dno, da je Viki k*rvetina, ali ne zbog Dina, nego stvari koje radiš njemu, da je zbog tebe omražen. Evo, ja mogu da kažem, Viki, ja ništa pokvarenije nisam videla od tebe u odnosu sa Markom. Ovo sa Dinom što si uradila, to za mene rade ober dr*ljetine. Marko mi je tako prišao pored kreveta i pričao sa još većim žarom od porodice i kako misli još gore, da je Viki istinsko zlo - rekla je Matora.

Zadrugari su imali priliku da vide još jednu novogodišnju posetu, a u pitanju je bio razgovor Filipa Cara sa njegovom polusestrom i kumom. One su mu skrenule pažnju da su mu majka i sestra jako loše, zbog veze sa Majom Mariković i da planiraju da ga se odreknu putem medija, ukoliko tako nastavi da se ponaša.

Ne znam šta ja da prokomentarišem, normalni komentari ljudi, svako bi tako prokomentarisao i da se skloni od mene... Normalan razgovor, bez vređanja, onako kako i treba da se priča. Kada sedimo sa porodicom i prijateljima, ti ih slušaš, ali ne slušaš, više ih gledaš, većina razgovora se ne zapamti. Verovatno sad kad je video ovaj video, nije mu naravno svejedno. Sama takva poruka, da ti roditelj i sestra to poruče, nije prijatno - rekla je Dalila.
oruka od nje mi je vrlo jasna. Ona malo i preuveliča neke stvari. Meni se odnos sa Majom, Minom, Dalilom i Aleks ne može ponoviti više nikada. Nadam se da će biti zadovoljne mojim učešće. Nek ništa ne uzimaju previše srcu i sve što budem radio nek shvataju kao spr**u i zajeb***iju. Mislim da će biti srećni i mirni - zaključio je Car.

Prikazana je i rasprava Nevene Savić i Lazara Čolića Zole, a on joj je zamerao što je popila nekoliko piva na raspodeli budžeta, a time je hteo da proveri da li ga je slagala. Nevena je tada potkačila Miljanu Kulić: "Dobro, nisam Miljana Kulić, nemam para i publicitet, ona je dobra, a ja sam loša. Miljani ništa nije falilo, a meni sve...". Zola je tada rekao da je Miljana najjača žena na svetu, samo da je normalna.

Nakon rasprave Zole i Nevena, voditelj Milan Milošević obavestio ga je da Miljana uživa na putovanju sa mužem, a Čolić je u sekundi promenio sve boje.

Zola, kako si sanjao Miljanu? Imam nešto da ti saopštim. Miljana se udala - otkrio je Milan.
Dobro, drago mi je zbog nje. Eto, to je to... Neka je, šta da radim, mi nemamo budućnost. Drago mi je što se udala, mada ja u to ne verujem - rekao jke Zola.
Ona i muž su trenutno na Zlatiboru, zove se Nenad, evo klipa sa burmom - dodao je voditelj.
Bravo, Miksi - rekli su zadrugari i počeli da aplaudiraju.

Nakon što se završila emisija "Gledanje snimaka", Zola je otišao ispored trema sa Osmakčićem i prolio gorke suze zbog saznanja da se Miljana udala.

Mene ovde sve podseća na nju i ove cigare i ovaj prostor i sve. Svestan sam ja da ona nije dobro, ali ne možeš protiv toga. Koliko god sam mislio da mogu da se vežem ponovo, ne mogu je**ga. Nisam možda trebao ovako postupiti. Meni posle tog se**a dođe da kažem, izađi bre iz kreveta. Prčala mi je da kad izađemo, da je ona totalno drugačija - pričao je Zola kroz suze.

Jovana Tomić i MC Aleks žestoko su zaratile u garderoberu, a Matora je opet počela da joj prebacuje Milana Jankovića Čorbu.

Rekla sam ti da te ne gledam kao kombinaciju, rekla si da bi zbog tog osećaja probala, pa ako može može, ali da nećeš da imaš se*s. Rekla sam ti ja onda da se ponašam kao da smo u vezi, pa si ti dodala da mogu da ti zameram neke stavri. nemoj da me praviš budalom. Ti uvek nađeš nešto gde možeš da se ogradiš. Zašto prihvataš pažnju isve to? Znači ti svesno iskorišćavaš moje emocije, pa mi kažeš da bi probala napolju, ali da ne možeš, pa mi zameraš ono sa Sandrom - rekla je Matora.

Autor: A. N.