AKTUELNO

Iskrena do samog kraja.

Naredno pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" bilo je za Mc Aleks.

Zašto ne kažeš Matoroj tvoje pravo mišljenje o njoj, tj. ono što si pričala Đoletu i Mensuru u pabu - glasilo je pitanje.
Zna ona, pričali smo na tu temu...Ništa loše nisam rekla za Jovanu. Rekla sam da se ona veže brzo za ljude, par lepih reči, ona idealizuje ljude. Ona veliča odnose i ljude. Rekla sam da je u nekim momentima i bolji čovek od mene - rekla je Aleks

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam komentar, ni ne pričam sa njom - rekla je Matora.

Naredno pitanje bilo je za Matoru.

Da li misliš da se Mensuru sviđa Mc Aleks - glasilo je pitanje.
Neću reći da mu se sviđa, ali mi je rekao da je čuvam i da je najbolja devojka u kući. Kako izgleda i kako je vaspitana. Po svemu sudeći, po onome što on priča, kapiram da bi se sa Aleks ukapirao, ona je slobodna devojka - rekla je Matora, pa je sela.

Foto: TV Pink Printscreen

Jao, Matora - rekao je Mensur.
Kakav je tebi frajer Mensur - pitao je Milan Mc Aleks.
Nabrojala sam ga kao jednog od boljih frajera... Mislim čak, Mensur to i zna, rekla sam da nikad ne bih mogla da budem sa njim u vezi, jer ja ne dozvoljavam da me neko menja i utiče na mene. Nije loš frajer, ali ne bih bila sa njim - rekla je Mc Aleks.
Nikada mi u životu nije rekla da je Mensur dobar frajer. Šta radi onda devojka sa devojkom, ako ima toliko lepih momaka? - skočila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta treba da kažem da su ružni? Milane, ja nisam bila u prilici da se družim sa drugima, jer sam se družila sa Jovanom. Nije isključeno da ću imati neku simpatiju - rekla je Mc Aleks.
Znaš šta mi je smešno? Ona je sve to mogla da radi i kad sam osetila da ima neku emociju prema nekom drugom. Hranim joj ego i sve to - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni se nametalo i prošli put kad je Čorba bio tu, neki odnos i neko sviđanje - rekla je Mc Aleks.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić

#Zadruga