AKTUELNO

Iskrena kao i uvek!

U toku je specijalna emisija, čiji je domaćin Dušica Jakovljević. Večeras je ugostila Davida Dragojevića, rođenog brata Dejana Dragojevića i majku Milice Veselinović, Ana Veselinović. Jovana Tomić Matora je ušla u Šiša bar da porazgovara sa Darkom Tanasijevićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako vidiš ovaj odnos Dejana i Dalile - pitao je Darko.
Iskreno, meni je glupo da pričam o tome, jer se dugo znamo i imam osećaj kao da javno iznosim problem svoje drugarice. Ali ja njih razumem iskreno, svo troje. Ona je htela da prekine i mučila se, ali ne ide to tako. Nije to klasična zaljubljenost, jer oni nemaju ništa ne rade ništa, ali je zato i jale od svega. To je između opsesije, zaljubljenosti i lludila. Nju radi osećaj da je izašla iz monotonije i doživljaa nešto novo. Čudno joj je što su došli ljudi i rekli da je lepa. Mi se dugo znamo i nekada je bila drugačija, totalno drugačija. Ja nju znam kada je bila luda, druželjubiva, temperamentija. Ona njega zaista voli, tu nema šta. Nikada nisam videla situaciju gde ženu muva čovek pored muža koji sve to uživo gleda. Rekla mi je da joj smeta ta faca koju pravi, guši me. Ja sam to doživela jednom, kada znaš da ne smeš i znaš da praviš grešku, a imaš osobu koja te voli, imaš brak, to je ludilo. Da se razumemo, ja nju ne hrabrim ni za šta, samo osećam i razumem sve. Pitala sam je šta ti treba šta ti potrebno, ona je rekla da ne zna ništa pasolutno, samo zna da voli mene. Možeš onda misliti dokle je došlo. Ja nisam Dejanov prijatelj ali realno i njega razumem. Mislim da će tek biti sra*nja, tek će biti haosa. Toga sam sasvim svesna, to će tek da počne ludilo. Ali imam i ja neke svoje probleme - govorila je Matora.
Koje probleme imaš? - pitao je Darko.
Ne znam, razdražljiva sam i emotivna baš. Volela bih da neko bude pored mene zaista, ali se plašim svega i čim pomislim na kreću mi suze na oči. Svega me je strah, hvata me neka tenzija, mislim da ako bih doživela neki odnos ovde i neko ludilo, mislim da to ne bih podnela. Aleks i ja sada imamo korektan odnos, ali znam da ako joj se približim, ugušiću jem takva sam, naporna. Imam traume, jer neki naši počeci su baš kao sa Sanjom i to me mnogo nervira. Nije to identično, nego zaista isto. Ona bi da se skloni od mene, a neće da se skloni, ne zna ni ona. Ali lepo mi je svako veče, uspavam je, a svako jutro dobijam kafu, zagrljaj. Da krenem da je pritiskam izgubila bih je i moram da pazim. Imam ja problem sama sa sobom a ne sa njom. Nisam neko ko odustaje, a znam da moram, biću povređena - odgovorila je Matora.
Šetala si sa Nevenom, šta ti je otkrila o Gruji? - pitao je Darko.
Nevena je bila neko ko prenosi poruke. Gruja je poludeo kada se Vanja obratila njemu i rekla mu Stefane. A počela je sa njim da provodi dosta vremena i valjda joj je izletelo. Ispalo je da tera inat Vanji sa Nevenom, a mislim da nije tako, mislim da je iskren. Rekla mi je da baš vidi da mu se dopada i više ne primećuje Vanju. Meni je sve to zanimljivo on je meni Edo Fetić ali u zanimljivijem izdanju. Čak mi je i Nevena zamerila da sam se mnogo zaljubila i da ne pratim situaciju - nasmejala se Matora.
Koji je to problem bio sa Sandrom? - nastavio je Tanasijević.
Ma nikakav problem ja nemam zaista. Samo sam napeta, loše mi je, emotivna, sve ono što sam ti rekla. Volim da se osamim u tim situacijama a ona to nije razumela. Ispada da je ne primećujem a zapravo nije istina samo mi malo treba lufta. Ona je meni prijatelj to se ne dovodi u pitanje, kao rod roženi mi je ovde. Ja nju stvarno volim, samo meni nije dobro, to je sve - odgovorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga