AKTUELNO

Drama!

U toku je radio-emisija "Amnezija" koju vodi i uređuje Bane Čolak. Njegovi naredni gosti su pevačica Marijana Zonjić i Đole Vip Kralj koji su ispričali sve što su primetila na sinoćnoj žurki od pogleda do flertovanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Đole, ti si bio svedok pogleda Marka Osmakčića prema Marijani Zonjić, u jednom trenutku se i oblizivao - pitao ga je Bane.
Jeste, bilo je dosta pogleda, primetila i ona. Marko se usnama oblizivao i mamio je pogledom - započeo je Đole.
Iskreno, ja nisam toliko gledala sinoć. Pojedine osobe su to primetile, što se mene tiče ja to nisam videla - rekla je Marijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko Osmakčić je kao furija uleteo u radio "Amneziju" i odmah počeo da se dere na sav glas i pravda da ne nije gledao u nju.

Ja sam dobio nervni slom, dok sam gledao gledao, ja to moram ovako reči. Ja se moram zakleti bratom da se juče nisam pogledo. Juče je bila kao baba. Ja znam šta sam radio, svestan sam šta sam radio. Toliko sam direktan, da li sam ja tražio pogled od tebe - pitao je Marko Marijanu.
Meni kada Đole kaže ja pogledam - rekla je Marijana.
Porazbijaću sve, ja nisam gledao u nju niti bilo šta. Ona mene uhvati u temu, non stop. Ona je mene uhvatila za ruku sinoć. Ja sve radim transparentno - drao se Marko, a onda je u radio uletela i Viki Mitrović.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatram da Marijana ona kao ona zna da peva i sve to da prođe. Ima predispozicije da je umetnost da ne ispliva kao iz mulja. Ja sam njena karta uspeha. Ona je bila i uz Dejana, pokušavala je da se šlikta, kroz priču i temu. Ali nije uspela ni tako. Ja kada sam došao ovde bilo mi je cilj da namestim košulju i to je to. Dok sam se hteo je*avati, ja sam to radio. Pokazao sam dosta loših crta, ali mi se desila ljuba. Viki kao i ja ima karakter da šara i vara. Mi ne možemo jedno bez drugog - drao se Marko.
Ćuti seljačino, mama ti je ku*va. On je sinoć gledao na sve načine. Bila je pesma ona legitiman, on je gledao u nju, sve što može da se poveže je gledao. Ja kažem Đedoviću sve, on kaže da me nije ni čuo. Da se razumemo. Đedović nije ništa video, ja sam videla - ispričala je Ana Spasojević.
Ja ne znam da li on mene voli, više ništa ne mislim - rekla je Viki.
Ona voli njega, a on nju ne. On nju samo je*e. A meni džudža poput tebe ne može da se svidi, razumeš - drala se Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Viki se uspali na sve. Ja sam ušao nonšalantno u taj odnos. Mogao sam ući i sa Sanjom Grujić u odnos, zavoleo bih je sigurno. Mi kada smo prekinuli to, ja sam išao pored Zole i ne molim je da se vratim u vezu. Može ona iz besa nešto da uradi. Ona i ja ne možemo jedno bez drugog - vikao je Marko.
Ja ne znam, ne mogu da se nerviram, sad bih nešto izlupala, celo vreme sam sedela i gledala - ubacila se Viku u razgovor.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video - prilogu:

Autor: N.V.