AKTUELNO

Drama na samom početku!

U toku je emisija "Pitanja novinara". Darko Tanasijević na samom početku emisije pitao je Dejana Dragojevića kako se oseća svih situacija koje suse se izdešavale sa njim i Dalilom Dragojević, kao i o njenom ulasku u vezu sa Filipom Carem. Nakon Dejanove ispovesti reč je dobila i ona.

Imam pritisak sa svih strane, šta treba da pričam, ja bih da pričam kako osećam. Ne mogu da se ubacim, jer Filip nije za to da se ubacim. Kao da sam završila juče sa nekim, to trajalo 10 dana, pa ne moram da pričam - rekla je Dalila na smaom stratu.
Kako komentarišeš Dejanove izlaganje? - pitao je Darko Tanasijević.
Pola smeha, pola faze pred plakanje. Jedino mogu da komentarišem da je čovek dobio rečenicu od Đedovića da ga ja nisam volela, pa je tako shvatio. Pred kraj je rekao da sam ja više volela nego on, juče kaže da je živeo u laži. Nemam pojma šta da kažem... Znam šta osećam i koliko sam se borila za tu ljubav. Koliko sam noći preplakala, dok je on spavao... Još prvu noć kad je on vratio burmu, kao i danas, dok su svi spavali. Uvek sama ostanem, kao i jutros... Jedina ja imam problem,... Da li sa ljubavne ili porodične strane. Jedina ja ću nostiti krst kad sve prođe. Ovo patetisanje i povređenost razumem u neku ruku. Ne razumem ako si već nešto rekao... Od provog dana sam govorila da ga volim i to mišljenje nikad nisam promenila, a on je promenio mišljenje. Dala sam povoda da promeni mišljenje i posumnja, ali nikad ništa nisam uradila iza leđa - pričala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako komentarišeš Dejanove oscijalicije u ponašanju i stavovima? - pitao je Darko.
To je sasvim normalno, nemam šta da komentarišem. Neka se ponaša kako želi, samo želim što pre da izađem iz kompletne priče - dodala je ona.,
Rekla si da postaješ sve sigurnija da si donela ispravnu odluku, da ne budeš sa Dejanom i da budeš sa Filipom -
Naravno, smatram da sam donela pravu odluku. To što Dejan pokuša da me poljulja sa uspomenama, a Filip mi to zameri... Ja sam objasnila da sam čovek od krvi i mesa. Kojim očima bi me ti gledao kad bi mogla preko noći da zaobravim odnos koji sam imala od pet godina? -

Foto: TV Pink Printscreen

Zaboravila si - dobcio je Dejan.
Ja zameram samo svađu i nelogičnu priču - dodao je Car.
Suze si me zamerao - rekla je Dalila.
Priču onako kako jeste nikad nisam zamerao. Zamerio sam jer u stvarima kojim kažem da porazgovaraš nećeš, a uključiš se gde je nepotrebno. Meni niko ne može da pere moza, međusobno pranje normlana stvar, bili su u braku. Ja zameram svađu i da izjabvi nešto što ne misli. Iz njenih usta neka me isključi - pričao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

On je rekao zašto si zaplakala, je l' imaš emocije prema njemu? Ja sam objasnila da je sasvim normalno - rekla je Dragojevićka.
Oni samo otežavaju jedno drugom. Mannje bi joj otežao da joj je*e mamu, a ona sve je tkao kako jeste, ali ću ti nabaciti - besneo je Car, pa napustio emisiju.
Ne znam u kojoj vazi živi? Šta očekuje da ga izbrišem gumicom da bi on bio srećan? Moram ponekad imati raspravu, mi ove imamo zajedničke stvari. Ja sam ušla u sve ovo, svesno ili nesvesno, desilo mi se. Ja nemam snage da borbu sa Filipom vodim svaki jutro, dan i noć - pričala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga