AKTUELNO

Imao šta da kaže!

U toku je podela budžeta ovonedeljnog vođe Baneta Čolaka. Naredni budžet bio je za Sanju Grujić:

Foto: TV Pink Printscreen

Naredni mali budžet je za Sanju. Ona zna zbog čega je to, mada ja moram da kažem da je meni tvoje učešće super, i da niko ne može da ti sudi ni za šta. Niko ne treba da komentariše šta se dešava napolju već ovde. To što ljudi ovde žene vređaju da su ku*ve, a momke da su pe*eri. Znaš što sam ti stavio šlag u lice - rekao je Bane.
Mali budžet za Mensura, zbog Zadruge 3, a takođe i za Nevenu Milinčić koju ne poznajem - dao je Bane male budžete.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći veliki budžet ide za Karića on je mene ispoštovao kada niko nije. Došao mi je u emisiju, ne mogu da ti ne dam veliki, jer si ti mene uvek podržao - rekao je Bane.
Srednji budžet je za Lepog Miću. Moram da ti zamerim neke stvari, najstrašnije si me napadao, nisi me nikad podežao ni u jednoj mojoj vezi. Shvatio sam da ti nisam ni u prvih deset zadrugara - rekao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno, veliki budžet za Matoru, ona i ja smo se i svađali i ljubili i pljuvali, i svašta je tu bilo. Zameram ti odnos sa Aleks, jer previše daješ sebe kao i ranije, želim ti sve najbolje ali gledaj u budućnost - dodao je Bane,

Foto: TV Pink Printscreen

Ja moram da kažem da sam u žiriju u Zadruzi 4 skrenuo pažnju Nenadu, ali nije vredelo, a on je meni isto to radio u Zadruzi 2. Dajem ti srednji budžet, znam te i pre rijalitija, družili smo se i upoznao sam i tvoju bivšu suprugu - rekao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći srednji budžet je za Zolu. On i ja smo se družimo od Zadruge 2. Razmišljao sam se da li da dam tebi ili Dinu veliki budžet, ali on se budio da mi pomogne kada sam povredio nogu, i to ne mogu da mu zaboravim. Zola ti i ja smo super sada ali imaš bliže ljude od mene - rekao je Bane pa komentarisao Dina.
Ti si sjajan i hvala ti za pomoć koju si mi pružio, stvarno si dobar čovek - komentarisao je Bane Dina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku. 

Autor: N.B.