AKTUELNO

Šok za šokom!

Mateja Matijević se pridružio Banetu Čolaku, kako bi sproveli anketu u kojoj su "gledaoci" glasali za najdarežljivijeg zadrugara, a ukućani nisu mogli da obuzdaju smeh.

Jovana Tomić Matora naredna je gostovala u emisiji, gde je priznala sve o poljupcu sa Mc Aleks i njihovom trenutnom odnosu:

Na kraju ću Čorbi i biti zahvalna, jer me je on spasio ove sezone. Vidno je bila smorena, kad je Čorba napustio Zadrugu, ne osećam da mu kažem "Izvini", ali mi je krivo što je izašao. Stvari koje meni ona priča i koje priča vama... Ništa mi nije jasno, samo znam da dalje od ovoga ne mogu da budem ponižena i poražena. Katastrofa mi je i kad mi je pomenula onu bivšu osobu, ne znam, mnogo razmišljam o svemu, trebaće mi par dana da se malo sastavim. Ne pada mi na pamet da se mirim, čula sam da je bio neki flert sa Čorbom. Kajem se što sam u bilo kakav odnos ušla i što sam je pustila u svoj život - govorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Zatim je došao i Lazar Čolić Zola, koji je progovorio o komentarima zadrugara da ga Stefan Mihić čudno posmatra i da ga želi razdvojiti od Nevene Savić.

Zola je folirant, svi vide na koji način on posmatra prijatelje, nisam mislio da će mi okrenuti leđa u prvoj situaciji. Postoje kamare, koje su zabeležile sve što mi je govorio - rekao je Mihić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga