AKTUELNO

Surovi do koske.

Nakon što je Gruja pušten iz zatvora, on je obavio razgovor sa svojom devojkom Mimom, u kom su oboje stavili sve karte na sto.

Ja sam se probudio i video da drmaš Čolaka i omdah sam te pitao: ''Šta radiš?'' - rekao je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta radiš to bre, tako si rekao - rekla je Mima.
Ja se budim i vidim tu scenu, bukvalno sam te u sekundi pitao - rekao je Gruja.
Sve ispadne da ja pravim - dodala je Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

Praviš...Nemoj da praviš od mene to što nisam - rekao je Gruja.
Dva meseca smo mi polemisali o tome, da bi ti to promenila...Zašto meni nisi dala nešto da promenim, ako ti je stalo? Tebi ono što je sad zasmetalo, rekla si mi gotovo, tako sam ja trebao sa tobom. Sad kad mi je najgore, od kad su mi svi okrenuli leđa, a vrlo dobro znaš da sam ostavio ženu da bih ušao sa tobom u vezu...Tvoje loše ponašanje je tu, zbog kog sam mogao da dignem ruke od tebe. Nisam te uopšte pogledao ni danas ni juče. - rekao je Gruja.
Mene niko neće želeti da vidi - rekla je Mima.
Mene neće želeti da vide deca. Koje može bilo ko da kaže znaš tvoj tata...Hm? Decu je najlakše okrenuti protiv nekog. Šta misliš o tome? Ima crno na belo šta sam uradio. Ne može moja i tvoja situacija da se poredi, na sve što kažeš, mogu da te preklopim. Želim ti da imaš decu, pa da vidiš. Ja sam sve to stavio na kocku, zbog tebe. Ne kajem se, to je moj izbor, nisi me ti naterala. Ti si moj izbor, samo se pitam, da li je vredelo kad mi kažeš da se udaljim da ti razmisliš. Samo se pitam da li je vredelo. Ja od tebe žrtvu ne mogu da napravim nikada - rekao je Gruja.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga