AKTUELNO

Iskren do koske.

U toku je emisija ''Izbor potrčka i pretres nedelje'' sa Milanom Miloševićem. Za crnim stolom potegla se tema oko današnje raspodele budžeta, ovonedeljnog vođe, Lepog Miće.

Ja sam jedini koji je ušao u sukob i napao Sandija kada je ukraden budžet. Danas trebate da pričate o tome. Trebao sam odmah da pobacam sve pare, pa se vi grabite, boli me ku**c. Pokažite se. Dao sam vam šansu da budete dobri ljudi, a ja sam loš čovek.

Sandra Rešić je sledeća dobila reč.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je nivo nepoštovanja, ne vrhunac, nego ne znam šta. On se maksimalno trudio da vrlo pojasni i mislim da nije upotrebljavao ni jednu ružnu reč. Osvrnuću se na Sandija. Rekla sam mu da me ne zanima honorar i da li će čistiti jezero kako bi otplatio dugove, ali je sad sve to počelo da utiče na nas. Protiv sam i današnjeg bacanja novca, ali bih sada na ove nule, dala još više nula. Pokrao si kućicu i budđet, pa ti si pun kao Emirati. Ja nisam ni od koga ukrala ovako novac, naročito ne od vas. Danas sam te pominjala, ne mogu da se setim komentara od pre, ali sam se jedino složila da od danas puštam da ljudi meni budu drugovi. Sledeći vođa ako bude ovako bacio budžet, sedeću mirno, pa ću da vidim ko će da mi pomogne - rekla je Sandra.

Jovana Tomić Matora je naredna ustala, kako bi prokomentarisala aktuelnu temu.

Što se tiče podele, ono malo što sam ćula, sviđa mi se što je Mića lepo obrazlagao, bez obzira što je već to radio. Sviđa mi se što je ovako uradio, jer je svako dobio novca koliko je ugrabio. Kad se završio budžet, prišli su mi mnogi. Videla sam Sandru da joj je kofer pun para. Ja sam se zapitala, je l' moguće da me nije pitala...- pričala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevač Nikola Grujić Gruja je naredni zadrugar koji je dobio reč.

Mićina jedna izjava mi je zaprala uho, a to je da ništa u svom životu nije video, kao što sam ja. U sledećoj rečenici je rekao da sam neprepoznatljiv, pa bih voleo da mi se objasni
Čovek kad je neprepoznatljiv ne znači da nije nečovek. - odbrusio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Mića i ja nismo imali ni jedan sukob - rekao je Gruja.
Baza života ti je postala šou program i bežiš od toga kao đavo od krsta...Mima se udvara ćoveku koji je oženjen i ima dvoje dece...Boli me uvo za druge brakove, ali kažem da moraju stvari da se kažu onakve kakave jesu. Ne postoji čovek koji ga ne osuđuje. Bežiš od odgovornosti da kažeš svojoj ženi sve kako jeste. To je tvoj jedini problem, sve ostalo je nebitno - ubacio se Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisi mi dozvolio da završim izlaganje...Ona je moj izbor - rekao je Gruja i seo je na svoje mesto.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić

#Zadruga