AKTUELNO

Pevač nije birao reči.

U toku je emisija Nominacije sa Milanom Miloševićem. Voditelj je dao reč Mimi Šarac.

Foto: TV Pink Printscreen

Sačuvaću Dalilu, jer sam prošli put uradila obrnuto. Ja ih podržavam, ja sam za njih dvoje - navela je Mima.

Nikola Grujić je naredni dobio reč.

Što se tiče njih dvoje, želim da im poželim sreću i da se ovo ne završi onako kako ne bi trebalo, jer ovo izgleda kao jako fatalno. Poslaću mog drugara iz garderobera, jer znam da bi on voleo da je sačuvam - naveo je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da ih je ista tuga spojila, ali mislim da tu nema ništa i da se nikada neće vratiti na staro. Poslaću Dejana, da razmotri malo bolje situaciju - rekla je Aleks.

Sale glumac je naredni nominovao.

Ne znam šta je ovde smešno. Ovo je ovde ozbiljan život. Ne bih se složio sa Janjušem, da nije sreo ovakvu ženu, ja bih nju baš poslao u izolacijul. Nema ništa dobro u njoj, Dejanu nije dobro. Trza se, ne spava, uopšte mu nije dobro. Rekao sam mu da misli svojom glavom, ja mu neću davati savete, čuvam mog Dejana. Blago si prošla sada. Umišljena devojko! Koji si ti rijaliti igrač! Sramota da te bude svega što radiš! - viknuo je Sale na Dalilu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana Spasojević je naredna zadrugarka koja je navela svoju nominaciju.

Šaljem Dejana, čuvam Dalilu.

Lepi Mića je naveo nominaciju Martine Petrović koja je trenutno odsutna.

Reći ću umesto Martine, rekla je da šalje Dalilu i da je ona ljudski odron - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je ovo jako bezobrazno. Dejan se potpuno pogubio u ovoj priči. Neke stvari su mi vrlo jasne. Dejan je neko ko mi je nejasan i nedefinisan. U momentu je miran, pa agresivan, daje sve neke duple aršine. Ne znam više da li je ovo Dejan ili onaj sa početka. Imao je šansu da krene drugim putem, da bude gospodin čovek u svemu, ali on je sve to odbacio i odlučio da bude gibitnik. Mislim da nije spreman da ide u novi život, čovek se predao. Ovo što on radi, rade slabići. On je kukavica, slabić i izdajica samog sebe. Duboko me je razočarao kao i sve svoje bliske ljude - govorio je Mića.
Izvinjavam se svima koje sam razočarao, ali ovo je moja odluka - ubacio se Dejan.
Smatram da neko ko ima životni put a odrekne se svega, nije vredan. Sve loše karakterne osobine ima gospodin Dragojević. Dalila je neko ko je oštrouman, hrabar... Ona nikome ne veruje, sumnja u prijateljstvo bilo koje. Mene je stavljala na test milion puta i menjala mišljenje. Slažem se da je hrabra žena, ali ovo je i ludost ne samo hrabrost. Osramotila je sebe... Njih dvoje su kao promašena investicija. Oni kad su sami kao individue jaki ko crna zemlja. Dalila da je ostala sama, oprala bi se od svega napravila bi masakr ovde. Želikm vam sve najbolje ali teško da će se ovo dobro zavšite. Raziđite se što pre - rekao je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga