AKTUELNO

Nije birao reči!

Petak veče, rezervisano vreme za Nominacije. Zadrugari večeras biraju između bivšeg bračnog para, šalju u izolaciju jednog od njih dvoje da se bori za opstanak u Beloj kući. Milan Milošević je dao reč Stefanu Kariću.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta bih rekao a što već nisam. To su ljudi sa kojima sam prvi put imao sukob u rijalitiju, kada sam bio pogubljen pa sam čak i opsovao Dejanovu ženu, a posle mi je bilo žao i osećao sam se katastrofalno. Svašta su mi tada govorili, ali oni su bili spremni igrači, a ja nisam znao šta me je snašlo. I dan danas se kajem, mislim da to i Dejan zna. Tada je njihov brak bio simbol ljubavi i na kraju smo videli da nije bilo tako sa njene strane. Dalila možeš da se smeješ koliko god. Plačeš? Napravila je katastrofalnu stvar, njoj ne trebaju joj doktori, ona mora sama da reši neke stvari. Da nije bio Car bio bi neko drugi - govorio je Karić.
Jeste, u pravu si - dobacivala je besno Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada su drugi pričali ti si ćutala, ne znam što se sada ku*obecaš. Posavetovao bih Dejana da sledeća osoba sa kojom bude ne ispašta zbog Dalile, da u nekoj sledećoj ne traži Dalilu i da pusti da se sve odvija prirodno i spontano. Pokušaj, znam da će ti biti teško. Neću pričati kakvi ste vi ljudi, to mene ne zanima. Nisam toliko sa vama dobar, ali sam uvek tu da kažem svoje mišljenje i da kažem šta mi smeta. Sa tobom se Dejane slažem u devedeset psto situacija. Dalila, danas si rekla da sam se ja promenio od kad si pružila ruku Filipu, rekao bih da nemam razloga da se naljutim na nju. Taman posla, nije mi ništa lično nije uradila, nismo se vređali. Mislim da sam bio dovoljno direktan što se tiče njihovog odnosa. Ostaviću Dejana, šaljem Dalilu u izolaciju - govorio je Karić.
.Što se tiče tog legitimiteta, ja to nikome ne mogu da vratim, ali ga ona jeste izgubila, i svesna je ona toga. Doživela je da jedna Mima može da joj začepi usta, a to je jako nezgodno. Sada mora da trpi neke stvari i ne može da se suprodstavi. Ne možemo se mi ljutiti jedno na drugo, pređem brzo preko nekih stvari, takav sam. Malo pre je i rekla da ni na Đedovića ne može da se naljuti, tako je i sa mnom - nastavio je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga