AKTUELNO

Dao joj je i savet zlata vredan!

Radnici fabrike su sve vreme radili i ćaskali uporedo, a Anđela Đuričić i Mensur Ajdarpašić postali su prisniji nego ikada. Mensur je otvorio dušu zadrugarima i progovorio o brojnim svađama sa Milicom Veselinović, a Anđela mu je poručila da treba da povuče ručnu:

Foto: TV Pink Printscreen

Tebi se sviđa Pešićka? - pitao je Mensur Dina.
Da. Znaš kakav sam problem imao zbog nje? Gledam je u Zadruzi 3 sa bivšom i sve govorim da tako treba, da je prelepa - smejao se Dino.
Jao, sinoć smo se Milica i ja svađali. Nešto je istripovala. Ona samo vidi kako se ja ponašam, ne vidi sebe - otkrio je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Tvoje ponašanje ne može biti bolji. Povukao si ručnu, tako i treba. Ona svaki tvoj korak povezuje sa nekom drugom, ona sad misli da ti se druga sviđa - rekla mu je Anđela.
Anđela treba da dozvoli sebi da se opusti u svom ponašanju, da dozvoli harizmi i dobroj energiji da izađu iz nje! Opusti se, nemoj da deluješ kao robot. Moraš ti da daš svoju emociju. Tebi svakako ne može prići svako, nema razloga da se ne opustiš, moraš i partnere da biraš, nekoga ko će te razumeti - nastavio je Ajdarpašić.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga