AKTUELNO

Dao savet svom prijatelju.

U Beloj kući za crnim stolom, zadrugari bez dlake na jeziku iznose svoje mišljenje o Maji Marinković i Filipu Caru, i otkrivaju odluku koga od njih dvoje šalju u izolaciju da se bore za opstanak na velelepnom imanju. Darko Tanasijević je domaćin večerašnje emisije Nominacije i sledeći kome je dao reč je Lazar Čolić Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Reći ću iskreno šta mislim o svemu. Maja je neko koga sam upoznao mnogo ranije, kajem se što sam se mešao u odnose nje i Janjuša. Često sam se osetio kao budala, jer sam govorio stvari koje su bile istinite a na kraju oni opet završe zajedno. Smatram da nekada nije ni potrebno da govorim svoje mišljenje, možda je najbolje da samo komentarišem. Video sam je pre nego što sam ušao ovde, slučajno smo se sreli, tada sam imao utisak da je njena interesna sfera Janjuš, ali kada je ušla ovde video sam da je bacila udice na dve strane. Sada je naklonost prema Caru preovladala. Smatram da je možda prebrzo ušla u sve, možda je trebala da sačeka. Filip jeste povredio Dalilu, ali dao sam mu drugarski savet, sve je zdravije nego njihov odnos. Mislim da bi ga svakoga dala sve više to jelo, on je psotao drugi čovek. Od kad je sa Majom, više i pričamo više se i družimo. Nadam se da se neće dešavati neki veliki probleme, iako smatram da će biti haosa. Da mogu da mu kažem koga treba da bira između Maje i Dalile, uvek ću reći da bira Maju. Mislim da može bolje da se pokaže pored nje i da će biti mirniji. Ali da se razumemo, ja ću uvek biti na njegovoj strani i podržati njegov izbor. Da njegova majka sada uđe i kaže šta treba da radi, on bi opet radio po svom. Takav je kakav jeste i mora da udari glavom o zid da bi skontao neke stvari. On je ovde druga osoba, opšten je, kulira, sprda se, nije nervozan, totalno drugi lik. Za razliku od njega, Maja je totalno isti lik i ovde i napolju. Još jedna stvar, ja sam znao da on nije raskrstio sa Majom. Jednom prilikom je ispitivao mene kada sam ušao, znam li da li će Maja ući i kada, video sam na koji način me to pita i skontao sam da će se boriti za Maju. Da nije imun na nju. Moje iskreno mišljenje je da treba da se drže zajedno i da će sa njom biti srećan - govorio je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Poslaću Maju u izolaciju iako je znam duže, ali sa njim sam mnogo više prošao sa njim i on mi je prijatelj bio i ovde i napolju - odličio je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu: 

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga