AKTUELNO

Šok za šokom!

Mensur Ajdarpašić naredni je komentarisao ponašanje Milice Veselinović, zbog kog se našla na trećem mestu na listi najlicemernijih zadrugara:

Ako mene pitaš da li ja vidim tako, ja to ne vidim. Meni nikada nije dosta kad sam lud za nekom osobom, ali je ona jako mlada. Nejasan mi je njen bes, nekada nema kontrolu u nekim situacijama. Mene niko ne može da prevesla, nejasno mi je da ne ispoljava emocije. Nejasno mi je da ne izgleda kao neko ko je lud za mnom. Ja joj želim ono što joj žele majka i otac, ništa loše za i po nju. Ovde ima još momaka, može ona da bude i sa nekim drugim. Videćemo da li ona govori laži ili ne, ja joj sada verujem, jer mi je objasnila neke stvari. Ali u momentima kada se nađe u laži i mora da mi nešto dokaže, ona krene da besni - govorio je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, to nije istina. Ja se zakunem u brata i on mi kaže da lažem, kako da ne krenem da besnim? - ubacila se Milica.
Ne znam, ta sumnja mi uvek ostaje u glavi. Ja sam nervozan iz nekih razloga, te stvari se dešavaju u našoj vezi, neka bude da su to moje greške u koracima, ne mogu da se nadmećem sa njom, neverovatno je koliko ona daleko može da ide u svađama, ne mogu da verujem. Nekada je pitam da li me uopšte voli - nastavljao je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona nije navikla na takav karakter, Mensure, to je problem - dobacila je Viktorija.
Iskreno, nisam, ali sam ja videla koliko sam sazrela kroz ovaj odnos pored njega - priznala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je ku*vetina mala, to su činjenice. Sa 17 godina je stigla pet soba da promeni. Karantin se njoj vuče, ona nije čista sa 17 godina, nema čist obraz, sviđa joj se Fran, Mateja - dodala je Viki.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga