AKTUELNO

Šok za šokom!

Nakon što je Asmin Durdžić objavio eksplicitnu sliku za koju je tvrdio da pripada Siti Ahmić, ona se odmah oglasila na svom Instagram profilu, te je žustro odgovorila na bivšem zetu.

Podsetimo, njih traj doživeo je potpunu eskalaciju u proteklih nedelju dana, a zbog brojnih optužbi na njen račun, Ahmićeva je isktakla da će sve rešiti na sudu.

Foto: Pink.rs/INSTAGRAM.COM/SITAAHMIC/PRIVATNA ARHIVA/Pink.rs/Z.Veljković

Sita se obratila svojim pratiocima na društvenim mrežama, te je precizirala da je Durdžić isekao njen lik sa strare slike, preradio u fotošopu, a potom okačio i optužio je da je reč upravo o njoj.

Foto: Instagram.com

Evo ljudi, ološ je opet samouništio moju staru sliku face. Na instagramu i fejskubu ih je koliko hoćete, a onda je nalepio na telo neke žene sa sajta gde se plasira tajav sadržaj. Gledajte naredni stori,, to je dokaz da mu se na prevarama temelji sve - napisala je Sitam, a nakon toga objavila sliku kao dokaz onoga što govori.

Foto: Instagram.com

Ostavila sam lin od stranice gde se nalazi slika ove žene. Ljudi, on kaže da se ja navim fotomontažama, vidite li vi ovog glupana?! - napisala je Ahmićeva.

Autor: S.Z.