AKTUELNO

Nije mu jasan.

Nikola Grujić Gruja, nakon svih optužbi zadrugara i Viktorije Mitrović, rešio je da otvori dušu svom cimeru Sandiju Kojiću.

Foto: TV Pink Printscreen

Kažem ti, to me najviše povredilo od svega. Krenula su nagađanja da li su vezana creva, a rezultati čisti, piše samo gastritis. Voleo bih da se oglasi i da pokaže rezultate. Vidi koji monstrum ja ispadam - govorio je Gruja.
Zašto bi ti bilo kome nešto dokazivao? - pitao je Sandi.
To su za mene najveće optužbe, ispadam monstrum i ludak. To da su mi ljudi na kuću dolazili isto nije istina. Znao sam da će se dotaći i te teme, ali toliko da se izmišlja. Sam sam pričao o tome, čak i sa Mimom, rekao sam da sam kockao ali nisam nikada takve iznose stavljao. Dužan sam bio deset hiljada ali od svojih ljudi, nikada me okrenuli nisu i sve sam vratio, završio sam sa tim - nastavio je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored svega ovoga što prolazim sa Mimom, gde sam pogrešio, ispao majmun sad treba da trpim ove optužbe, da ne mora moja porodica da preživljala užasne stvari - dodao je pevač.
Ako se žena naljutila na tebe posle svega teško da će dati te analize, možeš na to da zaboraviš - rekao je Sandi.
Nije ona takva žena. Ne razume to niko ko nema decu. Znaš koliko malo imamo vremena provodimo zajedno, ona ceo dan sa decom umorna, ja na dva posla pa posle sa decom i na kraju budemo zajedno sat vremena na kraju dana - dodao je Nikola.
Da li je to izgovor, zato si varao? - pitao je Sandi.
Nisam varao, ja samo kažem kakva je to razlika, da sam ja sa ženom malo a sa Mimom sam ovde po 24 sata - odgovorio je pevač.
Kako Čolak može da ima devojku i da bude sve u redu - nastavljao je Kojić.
On nema decu, drugačije je to, oni mogu ceo dan da se posvete jedno drugom - odgovorio je Grujić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga