AKTUELNO

Ovo mu se nije svidelo!

Ovonedeljni vođa Sandi Kojić trenutno deli srednje budžete, a na red je došao i Sale glumac.

Glumac, srednji, nadam se da si zadovoljan, da imaš da kupiš. Luks, brate moj, i tebi srednji. Super si dečko, to je taj stil života. Uvek bih ti dao i veliki, ali je ograničen broj budžeta. Sanji isto srednji, ove nedelji si zaslužila, prošle nedelje ne. Svakog dana si čistila pušionicu, nadam se da ćeš i ove nedelje - govorio je Kojić.

Foto: TV Pink Printscreen

Srednji ću dati Tari. Moraš biti zadovoljna. Hvala što čistiš svakog dana. Malo sam ti zamerio juče u salonu što si vikala za spisak. Nisam znao za taj spisak, čekao sam red od 7, ti si mi zamerila - rekao je Kojić.
Zamerila sam ti što si gurala sve redom da bi ušao, tu sam se iznervirala. Okej, čistim, daj neko mišljenje - odgovorila je Tara.
Super si osoba, jesi agresivna kad moraš da budeš, ali si okej, stvarno cenim to - dodao je Sandi.

Foto: TV Pink Printscreen

Dejane, tebi srednji, hvala ti što si me ponudio poslednjeg, imaš svoje društvo, kao i ja u pabu, zato su mi bili prioritet. Hvala ti - rekao je Sandi i dao Dejanu budžet.
Sandri Rešić isto dajem srednji budžet, hvala što si čistila, hvala na ponašanju prema meni. Vidi se poštovanje, ko čisti, a ko ne - dodao je Kojić.

Foto: TV Pink Printscreen

Idemo do Mateje, tebi dajem isto srednji, 3.000, ove nedelje nismo nešto bili, išao si u drugom pravcu. Gledao sam ko je čistio, ko je radio. Inače si super. Nikoli dajem srednji, iako mi je najomiljeniji. Nije me poštovao kako sam hteo, nije bio vajb pravi prijateljski - zamerio je Sandi zadrugarima.
Šta je trebalo, da te pustim da izudaraš čoveka? Ja sam bio na zadatku, nisam ni mogao toliko - odgovorio je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.