AKTUELNO

Nastavljaju se svađe ljubavnog para.

U toku je emisija Gledanje klipova sa Milanom Miloševićem.  Zadrugari su pogledali snimak jezive svađe Mensura Ajdarpašića i njegove devojke Milice Veselinović za crnim stolom. Voditelj je dao reč Mc Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sedim ovde i vrlo često slušam svađe, mnogo se svađaju i iskreno ne znam kako su i dalje u vezi. Milica na početku i sada, to su totalno dve različite osobe. Vrlo je bahata i bezobrazna, ali to je Mensur dozvolio. Mislim da se i ponaša tako baš zato što je sa njim, jer misli da ima leđa. Od juče on nju provocira oko tih treninga, zato mi se i breca, ali zaista nema potrebe jer ga nisam pogledala pogrešno, čak ga jako i poštujem - govorila je Aleks.
Nas niko ne može da posvađa, ni jedna devojka ne može da utiče na nas, sem nas samih, ne plašim se ja nikoga - dobacivala je Milica.
Ne bih ovo trpela da mi je neko iz oka ispao - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu da verujem šta se dešava, mnogo je tu svađa. Danas su se isto svađali ispred kuće, ne znam kako misle da mogu da poprave odnos na taj način. Nije trebao da dozvoli ni da ga psuje, ni da ga štipa, ništa. Ona je ta koja ga ostavlja po ko zna koji put - maveo je Stefan.
Bolje tako da mu kažem nego da mu pravim ljubomorne scene. Juče me je vređao satima i sve se ovde prebacuje na mene - dodala je Milica.
Znam da kada izađemo odavde, on će me pitati zašto ga nisam izdvojio sa strane i usmerio ga - nastavio je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga