AKTUELNO

Novi haos bivšeg ljubavnog para.

U toku je emisija Izbor potrčka sa Milanom Miloševićem. Stefan Mihić je dobio reč, kako bi izneo svoje mišljenje o ljubavnom odnosu Viktorije Mitrović i Marka Osmakčića.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče svima. Moje objektivno mišljenje o ovoj situaciji, jer dosta vremena provodim sa njim. Marko se ne zaljubljuje, sve to i dalje gleda kao samo se*sualni odnos, dok se ona zaljubljuje i sada je nastao problem. Miki je to na početku rekao, upozorio ih je da im se to ne desi. Viktorija je gnusne stvari govorila o se*su, pozivala i Cara i Dejana na intimne odnose i to se dečku ne dopada. Nakon svega toga je ušla Maja, svi smosvedoci kako je on gleda. Rekao je ovim rečima 'Stanije je Bog, Maja je Sveti Petar'. U ovoj situaciji mi je žao Viktorije, jer je on jako hladan i vidi samo Maju. Ona ako je pametna treba da preseče i batali sve to. Ukoliko ne može da preseče to, to može biti destrukcija za nju - govorio je Mihić.
Kada mi je Čaprićeva postavila pitanje i kada sam izjavio da me ništa ne zanima, razmišljao sam o svemu. Kada je ušla Maja onda sam počeo kalkulisati, nekada Viki dođe pa se ja ne mogu iskontrolisati. Tako da mi je sada sve lagano, ne razmišljam, kako bude - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Misliš li da to u redu prema Viki? - pitao je Mihić.
Ona je mene već toliko puta ponižavala da više i ne znam. Rekao sam joj nekoliko puta da ne treba da budemo zajedno, ne mogu da kažem da me moli, ali se ne sklanja od mene. Bude mi slatka, mazna i posle ja kriv - rekao je Osmakčić.

Foto: TV Pink Printscreen

U sebi sam napraavila iluziju o njemu, poverovala u sve a sve je to radio samo zbog se*sa. Smatrala sam da ako nastavim da se ponašam tako i budem u neobaveznom odnosu neću biti fer prema njemu, prepustila sam se i na kraju na*ebala - izjavila je Viki.
Ona je takva previše priča, spominjala je i Janjuša i taj odnos, menja priče non stop - dodao je Marko.
Janjuš je meni bio i drug, nije to bilo tako bezveze kako je ispalo na kraju. On je meni bio tu kad mi je bilo teško, našao mi se, nije on meni bio nebitan. I dalje cenim njegovo mišljenje - rekla je Viki.
Ne znam, nekada ne mogu da joj odolim, draga mi je ali sa druge strane ne vidim budućnost sa njom, nismo na istom intelektualnom nivou - nastavio je Marko.
Kada je Marko rekao da ona bira hoće li vezu ili kombinaciju, ona je rekla da je on samo sprdnja. Dobila je šta je tražila - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga